Anna_feerie

50 відтінків зеленого

50 відтінків зеленого

Як людина з проблемною шкірою, я звертаю увагу не на обіцянки виробників, а на склад, бо за роки життя з розацеа вже вивчаєш, що на тобі працює, а що ні). І тут інгредієнти дійсно робочі: комбучча, центела, екстракт ромашки, конопляний гідролат, олія абрикосових кісточок - набір доволі потужний, як в моїх улюблених корейських серумах. І ефективність даної сироватки мене приємно здивувала насправді, адже все одно робиш похибку на бюджетний сегмент - але тут якість виявилась значно вищою за ціну🤗.

50 відтінків зеленого

По-перше, сироватка має приємний доглядово-зелений аромат, мені це нагадує, ніби в крем для обличчя додали алое та м'яту, такий освіжаючий, оптимістичний та натуральний запах, який одразу дає зрозуміти, що перед тобою продукт, створений з чистих рослинних інгредієнтів.

По-друге, консистенція нагадує легкий крем, ні краплі жирності або липкості, дуже приємно відчувається на шкірі, гарно зволожує та залишає ледь сатиновий оксамитовий фініш.

Mermade Take It Easy Centella & Kombucha Extracts гарно працює з почервоніннями, вирівнює тон, насичує шкіру вологою та не конфліктує з моїм денним кремом (адже використовую сироватку саме в ранковій рутині).

Вважаю, що для сухої/чутливої шкіри, яка іноді трошки червоніє, це може бути навіть єдиний засіб на ранок та вечір, адже формула дієва. Для більш складних ситуацій, як то розацеа, рекомендую додати активи у вечірню схему (азелаїнова кислота, ніацинамід тощо*). Особисто я закінчила курс азелаїнової кислоти 15 %, наразі чергую 5 % азелаїнку та 20 % ніацинамід. *Дописи про мій догляд за шкірою з розацеа можна знайти за тегом #feerie_rosacea.

Дякую MERMADE за те, що створюєте такі класні продукти, ще й за розумну ціну! 😍