Моє перше знайомство з SPF
A'PIEU Pure Block Natural Daily Sun Cream ЕХ SPF 50/PA++++
Цей SPF я купляла в травні минулого року і він був першим в моєму житті. Обирала прискіпливо, хотілось на хімічних фільтрах, хоч і боялась , що призведе до висипів. І потрібен був не дуже дорогий.
Обрала по відгукам, тоді він мені обійшовся до 250 грн.
Цей крем має в складі 5 хімічних фільтрів.
Почнемо з найгіршого -
Butyl Methoxydibenzoylmethane (самий застарілий, має низьку стабільність, може викликати дерматит, якщо у вас є схільність)
Далі краще!
Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid (достатьно стабільний, поглинає UVB, але не дає повного захисту від всього спектру UVA )
Ethylhexyl Salicylate (Захищає від UVB променів. Фільтр другого покоління)
Ethylhexyl Methoxycinnamate (Захищає від UVB променів)
Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine ( самий сучасний фільтр ,широкого спектру, допомагає стаблізувати інші фільтри.Максимально фотостабільний, Захищає від UVA та UVB променів.)
Окрім цього маємо в складі ніацинамід, екстракт алое вера, екстракт кавуна.
Склад не самий ідеальний, але і не самий поганий. Шаурма зі всіх поколінь хімічних фільтрів)
Ризикнула!
Доволі плотний, але не супер жирний.
Після наненсення першу хвилину шкіра місцями трохи червоніє, потім це проходить.
Трохи поблискує після нанесення.
Через хвилин 5 як він усядеться , я наношу прозору пудру ( друге фото - без пудри/ з пудрою).
На моїй комбі шкірі ( влітку більше жирна), матовість тримається 2-3 години, потім пудру можна оновити. Трохи відчувається на шкірі, але не критично)
На шкірі я його не переношую. Якщо приходжу додому вдень , то не чекаю до вечора, щоб вмитися.
Вмиваюся двома етапами ( міцелярний гель+ пінка).
Таким чином він не забив мені пори, шкіра не свербить, підкшірників не викликав.
Зараз він вже в рази подорожчав, то маю час пару місяців ним ще покористуватися, а далі за цю ціну може вже буду шукати щось цікавіше!
Але взагалі дуже не поганий!
Коментарі (0)