saybeautyk

Невинність у флаконі. Kissing Burns 6.4 Calories A Minute. Wanna Workout?

Невинність у флаконі. Kissing Burns 6.4 Calories A Minute. Wanna Workout?
Нев�инність у флаконі. Kissing Burns 6.4 Calories A Minute. Wanna Workout?

Майже вся нова колекція від FCP під назвою Gourmand Dreams зібралася у мене вдома. 4 з 5 ароматів я вже встигла поносити, вивчити і готова нарешті розповісти вам які ж вони, ці гурманські мрії 💭

Серед пʼяти неймовірних ароматів я не змогла обрати один) абсолютно всі вони цікаві, нестандартні і викликають посилення апетиту та бажання придбати флакон в свою колекцію і вмостити його на туалетний столик.

Моя ж цікавість розривалась між двома ароматами - Condensed Milk&Nutty Cookie та Apricot Whisper&Peony Almond.

Солодкоїжка в душі перемогла і я обрала густий, солодкий та майже їстівний аромат.

У мене флакон обʼємом 30 мл, якщо хтось не знайомий з брендом, то зазначу, що це найбільший обʼєм, який в них є. 50/100 мл не існує.

Дуже сподіваюсь, що найближчим часом FCP випустять ще свої фірмові міньки на 11 мл, бо в мене вже аж свербить, як хочеться офлаконити декілька ароматів з цієї колекції).

Я вже казала, що на мою думку нова колекція вийшла дійсно преміальною - в цій лінійці флакони виглядають неймовірно естетично і цікаво, яскраво, при цьому не зухвало і без жодного натяку на несмак.

Навпаки, флакони такі милі, що нагадують дійсно солодкі сни та мрії, які ми часто бачили в дитинстві … 💭

Розпилювач у ароматів Fantasy завжди був чудовий і тут не став виключенням: він видає легеньку хмаринку аромату, не бризкається і не тече, не плюється. Поважаю такі розпилювачі - вони дуже «правильні»)

Ну і скільки ж можна балакати?

Переходимо до діла 🔍

Аромат за звучанням повністю відповідає своїй назві.

Це жирне, натуральне згущене молоко, що тільки-но зварили і намазали ним горіхові печеньки.

Аромат настільки реалістично передає запах згущенки, що неможливо не пускати слинки🤤

Насправді за напрямом він схожий на один з ароматів від Kilian - Kissing Burns 6.4 Calories A Minute. Wanna Workout?

Так от назва аромату Kilian дуже влучно може описати настрій аромату Condensed Milk&Nutty Cookie) Не можу їх порівняти, адже з Kilian на жаль не знайома, тому мої відчуття описую виключно з затесту FCP💙

Колись мені пощастило спробувати згущене молоко одного нашого виробника, яке виготовлялось на експорт.

І це була найсмачніша, найароматніша згущенка, яку я тільки колись пробувала. Так от аромат Condensed Milk&Nutty Cookie пахне саме так - на грані з їстівним, але при цьому неймовірно натуралістично.

Буквально через 5-7 хвилин після першого розпилення до нот згущеного молока починають доєнуватися відголоски лісових горішків - ніби їх подрібнили, вмішали цю крихту у згущик і з нереальним апететом намазали на молочно-вершкове печиво.🍪

Тут дуже проста піраміда - всі ноти, як я люблю.

Верхні ноти: Згущене молоко, лісові горіхи

Середні ноти: Кокос

Базові ноти: Карамель

Кокос в цьому парфумі так делікатно прихований, що я його, чесно кажучи, навіть і не відчуваю (хоча саму ноту в парфумерії люблю).

Карамель залишається лише у вигляді легкого шлейфу після декількох годин носки, при цьому її все одно перебиває те саме згущене молоко з фундучною крихтою, бо все ж такі ці ноти домінуючі в даному парфумі.

Він шлейфить, але доволі близько до шкіри - відчувається на відстані не більше 1 метра, а то і ближче.

Але повірте, кожен, хто до вас підійде, не зможе не помітити такий неймовірно натуральний аромат жирного згущеного молока🥛Він такий солодкий, але в той же час якийсь чистий в плані звучання - аж до невинності, що повертає в дитинство і вас автоматично робить ну дуже хорошенькою дівчинкою)

Стійкість мені сподобалась, адже попередні колекції бренду на моїй шкірі тримались в рази менше.

Тут же Condensed Milk&Nutty Cookie я відчуваю навіть через 8-10 годин після нанесення зі шкіри (якщо прямо близько уткнутись носом, звичайно).

Але це не відміняє того факту, що на моїй шкірі аромат все одно тримається до купання; на одязі ж при цьому він тримається постійно до наступного прання.

Я ні краплі не пошкодувала, що взяла великий обʼєм саме цього парфуму, адже за два тижні в носці зрозуміла, що він на 101% мій - солодкий, невинний, інтимний, але водночас заявляючий про себе.

Це все про нього - Condensed Milk&Nutty Cookie, що став моїм фаворитом і поселився на парфумерній поличці надовго, адже я занесла його в список «постійних мешканців» цієї території і планую постійно оновлювати в майбутньому.

А вже скоро я вам розповім про ще як мінімум 3 аромати з нової колекції💭