Туш у відтінку бургунді. Чи особлива вона?
Дуже я колись загорілась саме цією бордовою красунею. Бачила багато захвату у блогерів, та після довготривалого користування готова поділитись своїм враженням.
Туш йде в такому гарному, вишуканому відтінку, який багатьох зачепив, вона була доволі популярна і ми в Україні дійсно її чекали.
Мені прийшла ця туш мега жирненька, така, що кожну хвилину просто перебивались, я вже навіть хотіла писати поганий відгук, але дала їй постояти і отримала ідеальну текстуру і ще ідеальнішу стійкість.
Тому натискайте "дізнатись відгук" я старалась максимально показово зробити фото і передати відтінок.)
Щіточка силіконова, зручна, вона гарно промальовує вії. Завдяки тому, що тоненька, без проблем вдається захопити їх від коренів і ретельно профарбувати. Нижні війки теж відносно зручно профарьовувати, наскільки це можливо, бо я з нижніми не дружу, не чемні вони.)
Відтінок красивий, благородний, цікавий-королівське бургунді). Просто уявляю на зелених очах чи голу бих, має бути шикарно, в мене медово-карі.
Як і класична Sky вона чудово пододовжує і розділяє війки, роблячи гарний вигин.
Ефект драми теж присутній, мені подобаються туші Maybelline, вони якісні і помітні, я не люблю натуральний ефект, тому пігментовані і контрастним тушам ставлю лайк.
Відтінок додає якоїсь загадковості погляду, наче помітно, що туш інша, але не скажу, що вона кардильно відрізняється від чорної, ще залежить від освітлення, проте так, в погляді щось змінює.
Такий відтінок важко зловити, тай вживу вона часто схожа на чорну. Тому чи варто ганятись саме за відтінком "бургунді" я не впевнена, інколи мені більше чорна довподоби, а буває хочу цією користуватись, чисто під настрій) Проте я не скажу, що отримала якийсь великий кайф саме від цього відтінку, гарний так, але чорна туш-перевірена класика, яку я буду любити завжди.
Туш не викликала подразнень чи дискомфорту, очам з нею комфортно. Змиваю масляними засобами, вони найкраще справляються з цим завданням.
Висновок. Гарна якісна туш, яка дадає легкої ізюминки, мені подобається якість тушей Maybelline, вважаю їх одними з найкращих, а бургунді теж не розчарувала 🍒
Коментарі (0)