Яг ідний еліксир, що наповнив мій листопад новим звучанням!
TWIN ESSENCE - №3 Raspberry Elixir (Аромат схожий на Burberry Her Elixir)
На прохолодну осінь всі утепляються: хочеться теплий, кашеміровий шарфик, теплий светрик, теплі пледи, теплий капучино та теплі обійми...Як не дивно, та й аромат хочеться теплий та ортаючий!
Raspberry Elixir від TWIN ESSENCE - це саме ті "теплі обійми", що підкорили мене з підбірки ароматів, яку я детально описала ось тут: https://club.makeup.com.ua/post/55253/
Пакування тут достойне справжнього люксу! Червона коробочка - ніби так і натякає, що вас тут, дєвоньки, очікуює просто пожежа! Флакон важкий, товстостінний. Кришечка на магніті, що додає особливого лоску! Напис на етикетці тут видавлений і надає особливого тактильного кайфу! 50 мл щастя відчуваються справжнім ароматним скарбом!
Верхні ноти: полуниця, ожина
Середні ноти: жасмин
Базові ноти: ваніль, амбра, сандал
Перший пшик огортає тебе кислинкою шкірки лимону з розтертою ожиною, полуницею та малинкою! Так солодко та так зваблююче... Серце аромату розкривається білим квітами, в яких домінантом є жасмин! Він тут передивається пудровою нотою та шлейфить абсолютною жіночністю! Амбра та сандал в базі аромату відмінно прилипають до шкіри та окутують теплими обіймами, наче улюблений, в'язаний кардиган! І лише десь іноді я чую ваніль... не ту, щj у випічці на круасанах, а така аж терпкувата ваніль у стручках...
Аромат дійсно чудовий! Тримається весь день і прекрасно манить шлейфом оточуючих, а на одязі тримається до наступного прання. TWIN ESSENCE приємно вражають кістю та звучанням своєї пар фумерії!
Коментарі (0)