ksnklb

Я теж не втрималась перед пінкою Sweet Berry

Усі вже бачили у клубі дописи про молодшу сестричку TinkTink Kids і так, це бренд із засобами для діток, дизайн у них яскравий та милий, із різними смішними кольоровими монстриками. Оскільки я люблю різні милі штучки для ванної, і пінки в цьому числі, то вирішила і собі спробувати пінку для ванни Sweet Berry.
Оскільки ця піна рідка, її потрібно налити у воду під струменем води до утворення густої піни. Піна утворюється досить швидко і вона дійсно густа, її багато і після змивання води у каналізацію, вона не одразу зникає, трохи піни залишається у ванній.
Піну зблизька можна побачити на фото, вона біла, утворена з багатьох бульбашок. Під-час прийняття ванни відчувається комфортно, не викликає подразнення, печіння чи сухості. Не залишає на шкірі осаду, та все ж краще змити піну зі шкіри після купання.
Запах справді ягідний, не дуже яскравий.
У складі є ПАР, гліцерин, сіль, зволожуючі компоненти, такі як алантоїн, екстракт молочних протеїнів, консерванти, ароматизатори.
Така пінка справді підіймає настрій та робить купання трішки веселішим🥰.
Пляшечка виглядає мило, завдяки цьому рожевому монстрику, об'єм 500 мл, кришечка фліп-топ.