Ксенія 💫

Знахідка, яку рекомендую усім! Ваше волосся вам скаже - дякую.

Знахідка, яку рекомендую усім! Ваше волосся вам скаже - дякую.

Вітаю красуні!

От і я нарешті дісталася до цього шампуню.

Дуже довгий час я чула неймовірно гарні відгуки про маски цього бюджетного бренду Dаbur (лінійка Vatika) і зажди задавалася питанням - а як же їх шампуні, невже не настільки дієві?

І потім мені потрапили на очі відгуки саме по один їх шампунь, який відзначають багато споживачів. Мова про Black Seed Shampoo. Так, саме цей з насінням чорного тмину полюбляють дівчата.

Об'єм у мене 400 мл.

Виробник :Індія.

А чого я весь час думала, що то Єгипет 😅?Але погугливши все ж таки, виявляється, що виробниками є 3 країни: Індія, Єгипет та ОАЕ.

Лінійка Vatika відрізняється тим, що в ній використано лікувальні трави. Але тим не менше, у складі є і ПАВи (SLES).

Консистенція шампуню густа,кремоподібна, концентрована, тому його розхід ну дуже економний.

Він навіть мені нагадує кондиціонер в деякій мірі. Милиться гарно, на мою довжину нижче лопаток я використовую чайну ложку на 1 нанесення.

Аромат ніжний, приємний, не солодкий, більше нагадує доглядовий. На волоссі тримається і має ще кращий, як на мою думку, аромат - ледь вловимий, кремовий.

Відтінок 😁 - темно-сірий з оливковим, трошки з перламутровим начебто відливом. На блондинках натуральних чи фарбованих ніяк це не відображається на кольорі волосся, перевірено.

Як каже виробник, саме такий специфічний колір засіб має саме через додавання насіння чорного тмину. Це насіння дуже насправді корисне, був час я його приймала зранку (олія). Знаю у випічці його також використовують. Тому не дивно, що і для волосся його додали.

Відразу розповім про моє ставлення до шампунів мас маркету, а саме що я очикую від використання :

🌿 шампунь не повинен викликати сухість шкіри, лупу, свербіж ;

🌿шампунь не повинен забирати об'єм волосся;

🌿шампунь не повинен жирніти шкіру голови.

🌿А якщо він ще зволожує, то це все - ідеальний шампунь!

Власне, це все.

Моє волосся нормальне, не фарбоване, важкувате (про об'єм не дарма уточнювала) . Мию його раз на 4 дні, не використовую нічого для вкладання (та і не вкладаю 😁) , влітку взагалі надаю перевагу висихати природнім шляхом.

З догляду окрім шампуню - маска та олійка (https://club.makeup.com.ua/post/15807/).

Волосся промиваю завжди 2 рази. Спочатку наношу в долоні, додаю води, розмилюю і далі на корені, гарно масажую шкіру. Додатково можна використати щіточку- скрабер.

Для початку я декілька разів використовую шампунь соло, бо якщо він гарно зволожує, а я буду додатково маску використовувати, то волосся на основному полотні стає ще тяжчим. Тоді я маску використовую десь 1 раз на 3 миття, або ж чергую раз через раз.

І якщо після лише шампуню в мене волосся лягає гарно, не стирчить, шовковисте, то власне я такому засобу вже можу поставити додатковий "+".

Я користуюся вже місяць цим шампунем. І результати перед вами.

Очевидний результат я без зайвих слів побачила вже після 2 використання - це був блиск волосся, гарний об'єм напротязі 4 днів, волосся живе, зволожене.

Саме такого я бажаю завжди від шампунів. І, знаєте, для мого зовсім непривередливого волосся і таке трапляється дуже рідко. Я мало що можу пригадати з будь-якого сегменту, щоб давало такий результат, а в даному випадку ще й за копійки!

Звичайно він і промиває гарно, але не до скрипу. Але такі засоби і не треба використовувати на кожне миття голови.

Так, хоча цей і масмаркет, але мені помітна і щільність волосся. Знаєте, іноді трапляється, що використовуєш засіб, а в тебе волосся як у дитини, наче пух.. незрозуміло куди летить. Так от тут не про це.

Окрім усього, моя шкіра голови, як виявилося, досить чутлива і мінімальне щось не так у складі - це свербіж.

В цьому ж випадку саме чорний тмин сприяє тому, щоб уникнути цього дизкомфорту: він надає протизапальну дію на шкіру голови, тому є профілактичним засобом проти лупи і свербіння.

Шкірі голови дуже приємно з ним після використання. Присутнє відчуття свіжості, не "з'їдається" прикореневий об'єм, а про блиск - лише можна споглядати 😍та насолоджуватися!

Так, хотілося б більш кращого складу, якщо спочатку ціль була такою... Але як для звичайного сульфатного засобу, то для мене це справжнє відкриття.

Моя рекомендація від душі, а відео та фото стану волосся самі про все говорять 😉.

Сподіваюсь, була корисною!

З повагою, Ксенія ✨