Neutrogena Curcuma Cleansing Mask
Що робить приправа у складі маски?
Neutrogena не входить до переліку моїх улюблених брендів. Насамперед через те, що більшість продуктів або взагалі не мають аромату, або він досить легкий. У мене ж, якщо мова йде про засоби для тіла, все має пахнути не легше ніж парфуми. А для обличчя від цього виробника геть нічого не купувала, бо для моєї проблемної шкіри потрібен інший підхід.
То як же ця маска опинилась у мене? Через мою сліпоту. Мені терміново був потрібен крем для рук, просто тут і зараз. Тому я схопила перший ліпший, із медом, і побігла додому. Відкрила упаковку, намастила руки… Йой, не може крем бути жовтим і пахнути індійською кухнею. Придивилась - маска із куркумою. Однаковий дизайн, колір, об‘єм (ну хто фасує маску для обличчя у тубу 50 мл?). Але вже як є, треба тестувати.
Склад
- Aqua, Glycerin, Kaolin, Bentonite, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, CI 77891, Trideceth-9, Salicylic Acid*, C12-15 Alkyl Lactate, Curcuma Longa Root Extract, Cocamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, Menthol, Cetyl Lactate, Cetyl Alcohol, PEG-5 Ethylhexanoate, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Sodium Chloride, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Citric Acid, Sodium Citrate, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Benzalkonium Chloride, Parfum, CI 77492.
*Purifying Salicylic Acid.
Із приємного - каолін, саліцилка та куркума. Про інше навіть не захотіла думати.
Від виробника:
- Маска підходить для очищення навіть чутливої шкіри, має заспокійливу дію.
- Лікує вугрі і запалення, запобігає виникненню нових запальних елементів.
- Матує.
- Головний компонент - куркума - дбайливо очищує пори.
Мої враження
Аромат натуральної куркуми. Середньої щільності текстура. Не засихає на обличчі, якщо наносити не надтонким шаром і тримати зазначений час.
Маска дійсно загоює запалення, робить обличчя матовим, дарує здоровий рівний тон. І не робить нічого поганого, що вже величезний плюс. До речі, маска не фарбує шкіру у жовтий (згадали свої руки після приготування курочки з карі?). А саме цього я боялась найбільше!
Якщо хтось із вас тестував інші продукти лінійки з куркумою - дайте знати. Бо рука тягнеться замовити ще й пінку☺️
Коментарі (0)