O’Ostah

Neutrogena Curcuma Cleansing Mask

Neutrogena Curcuma Cleansing Mask

Neutrogena не входить до переліку моїх улюблених брендів. Насамперед через те, що більшість продуктів або взагалі не мають аромату, або він досить легкий. У мене ж, якщо мова йде про засоби для тіла, все має пахнути не легше ніж парфуми. А для обличчя від цього виробника геть нічого не купувала, бо для моєї проблемної шкіри потрібен інший підхід.

То як же ця маска опинилась у мене? Через мою сліпоту. Мені терміново був потрібен крем для рук, просто тут і зараз. Тому я схопила перший ліпший, із медом, і побігла додому. Відкрила упаковку, намастила руки… Йой, не може крем бути жовтим і пахнути індійською кухнею. Придивилась - маска із куркумою. Однаковий дизайн, колір, об‘єм  (ну хто фасує маску для обличчя у тубу 50 мл?). Але вже як є, треба тестувати.

• Aqua, Glycerin, Kaolin, Bentonite, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, CI 77891, Trideceth-9, Salicylic Acid*, C12-15 Alkyl Lactate, Curcuma Longa Root Extract, Cocamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, Menthol, Cetyl Lactate, Cetyl Alcohol, PEG-5 Ethylhexanoate, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Sodium Chloride, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Citric Acid, Sodium Citrate, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Benzalkonium Chloride, Parfum, CI 77492.

*Purifying Salicylic Acid.

Із приємного - каолін, саліцилка та куркума. Про інше навіть не захотіла думати.

• Маска підходить для очищення навіть чутливої шкіри, має заспокійливу дію.
  • Лікує вугрі і запалення, запобігає  виникненню нових запальних елементів.
  • Матує.
  • Головний компонент - куркума - дбайливо очищує пори.

Аромат натуральної куркуми. Середньої щільності текстура. Не засихає на обличчі, якщо наносити не надтонким шаром і тримати зазначений час.

Маска дійсно загоює запалення, робить обличчя матовим, дарує здоровий рівний тон. І не робить нічого поганого, що вже величезний плюс. До речі, маска не фарбує шкіру у жовтий (згадали свої руки після приготування курочки з карі?). А саме цього я боялась найбільше!

Якщо хтось із вас тестував інші продукти лінійки з куркумою - дайте знати. Бо рука тягнеться замовити ще й пінку☺️