M O N D ✨️

Не залишаю спроб потоваришувати з HairFood

Моя подруга у захваті від бананових засобів Garnier Fructis HairFood, для неї це база та мастхев, адже роблять волосся слухняними та живими. Та вкотре роблю висновок, що тут все дуже індивідуально.

Бальзам-ополіскувач "Банан" мені подарували. Вагалася, чи відкривати баночку, чи відразу комусь віддати, адже попередні бананові засоби не дали Вау-результату. Все ж таки цікавість взяла верх. Вирішила порівняти маску та бальзам. За описом вони мають підходити сухому волоссю.

Пакування таке ж, як у всієї лінійки. Трохи змінився дизайн у нової версії. Дуже раджу почитати про екологічну філософію та діяльність бренду у цьому напрямку.

Склад містить 98% компонентів природного походження. Тут є: банавий сік, живильні олії, кислоти, компоненти для зволоження та втримання вологи.

НЕ містить мінеральні олії

НЕ мастить силікони.

Аромат точно такий як був у маски для волосся: насичений, банановий. Для мене занадто нав'язливий. Текстура також схожа на текстуру маски, але тут вона більш густа, не така олійна.

Баночка не сподобалася. Отвір у кришці невеликий. Діставати кондиціонер легко тілько коли його багато (об'єм 350мл), а як потім - не зрозуміло. А кришка навіть не відкручується. Було б краще зробити хоча б м'яку тубу.

Спосіб застосування: нанести на чисте вологе волосся, уникаючи коріння, змити.

Маю звичку тримати кондиціонер на волоссі хоча б 3=5 хвилин. Необхідності у цьому немає. Кондиціонер швидко поглинається. Здається, що навіть дуже швидко і залишається відчуття, що текстура менш насичена, ніж необхідно для мого волосся.

Результат схожий на результат маски, але кондиціонер надав ще менше зволоження. Це відчувається як у процесі використання, так і продовж тривалого застосування. Використовувати можна лише з додатковими спреями, інакше складно вкласти пасма. Видимої різниці ДО та ПІСЛЯ немає, тож тут без фото.

Мабуть віддам кондиціонер подрузі. У мене сухе волосся, ця серія мала ідеально підходити для нього, але не склалось.

○ Відгук про маску: https://club.makeup.com.ua/post/35345/

○ Відгук про шампунь: https://club.makeup.com.ua/post/34750/

Бальзам-ополіскувач "Банан", живлення для дуже сухого волосся Garnier Fructis HairFood