Hot San Paulo
Avenue Des Parfums
Привіт! Avenue Des Parfums 👌🏼- бренд, який став для мене ,дуже вдалою знахідкою. Саме за різноманітність вибору, стійкість та бюджетні ціни!
На цей раз мене не оминув нашумівший Hot San Paulo❣️
Тип аромату: східні, фужерні
Початкова нота: Лаванда, Мандарин, Петітгрейн, Чорна смородина
Нота серця: Апельсиновий цвіт, Жасмин, Лаванда
Кінцева нота: Кедр, Мускус, Сіра амбра
❣️Аромат дуже жіночий, стриманий, а би сказала він дуже вдало збалансований. Ніяких різких нот, не має різкого "перехода". Все дуже лагідно та ніжно.
❣️Він нагадує про літне спекотне сонечко. З ранку, коли воно ще, не таке тепле, днем - коли прям спекотно, і ввечері, коли воно потрохи зникає. От саме так все гармонійно в цьому парфумі.
❣️На початку відчувається стигли, соковити, солодкі цитрусові та лаванда. Зверху, цитрусові, притрусили перестиглою, великою чорною смородининою, і зверху додали дрібку ванілі.
❣️Через годину відчувається аромат квітів, ніжних, білих, трохи солодкуватих в поєднані з лавандою, при цьому цитрусові залишаються.
❣️Аромат доволі теплий, і мені здається на холодну пору року, це дуже вдалий аромат.
Підійде, як на кожен день, так і на якусь урочисту подію.
Залишає після себе шлейф.
.
❣️Стійкість - це те, за що я обираю цей бренд, вона вражає, на шкірі 5-6 годин, на одязі до прання.
❣️Гарне та зручне пакування, дуже буде приємно отримати такі парфуми у подарунок.
Міцний, скляний ф лакон, міцна кришечка та вдалий дозатор (пульвелізатор). Упакован в стильну коробочку.
Висновок:
+1 фаворит на холодну пору року! Коли хочеться нескінченного літа!
🤎
Коментарі (0)