Famous Chicago
Чи тільки для чоловіків?
Привіт! Останній час я дуже полюбила чоловічи аромати, чи то такий настрій, чи холодна погода дає про себе знати, і хочеться чогось "важкенького"!
На цей раз - Famous Chicago 🖤заманив мене своєю пірамідою!
Тип аромату: деревинні, східні
Початкова нота: Кардамон
Нота серця: Ірис, Лаванда
Кінцева нота: Ваніль, Деревинні ноти, Східні ноти
Виробник вказує, що парфум схожий за настроєм Jean Paul Gaultier Le Male , але ми з ним не знайомі, нічого сказати не можу.
🔸В перше коли нанесла, це аромат, одразу подумала, "о це точно, для чоловіка", я користуватись не буду.
Бо перші хвилин 20, це дуже насичений, важкий, зухвалий кардамон. Дуже інтенсивна спеція, яка заполонила все, і крім неї нічого не відчуваєшь.
🔸Такий "наглючий, дерзкий, активний" кардамон!
Але через пів години, я вже зраділа (бо зрозуміла, що і я буду користуватись цим парфумов теж!)
🔸З'явилась гіркувата лаванда та ніжний, трохи солодкуватий ірис, дуже цікаве поєднання. Одразу на думці природа, та тепла весна. Відчуття спокою та тиші.
🔸І на останок в гру вступає тепла, солодка ваніль з деревиними нотами, які залишають тривалий і привабливий шлейф.
🔸Аромат дійсно багатогранний та цікавий, енергійний, глибокий, десь навіть швидкий, точно як насиченне життя в великому місті.
🔸Тривалість 6 годин, я його відчуваю на шкірі, а на одязі і після прання! Стійкість тут на висоті.
Тож на мою радість це унісекс, хоч чоловік з цим і не згоден!
Famous Chicago - ще одне 100% попадання❣️
Коментарі (0)