Sofiia_Ts

Маска для обличчя Apivita Revitalizing Mask

Маска для обличчя Apivita Revitalizing Mask

Так як я не любитель тканинних масок, я завжди в пошуках кремових, гідрогелевих, альгінатних, коротше любих, аби моє обличчя не торкалось ця прохолодна тканина 😄

Ця маска знайшлась, коли я була фанатом натуральної та органічної косметики. Методом проб та помилок, я зрозуміла, що це не найкращий шлях для моєї шкіри, але десь 30% від всієї косметики, що я пробувала, виявилась дуже хорошою і лишилась в моєму списку улюблених продуктів, ну і ця маска одна із них.

Apivita є грецьким брендом, яка спеціалізується на виробництві натуральної косметики, багато компонентів взяті із бджільництва, а саме віск та мед. Майже всі засоби на 85-100% складаються з натуральних інгредієнтів, які не містять силіконів, парабенів, мінеральних масел, пропіленгліколю та інших хімічних синтетичних речовин.

В них багато засобів по догляду, але я користувалась лиш масками, їх десь 15 видів, і я справді спробувала всі 😄

І ця з апельсином найкраща, яка за 10 хвилин зробить вашу шкіру відпочившою, рівною, та зволоженою.

Маски є повноформатні, або такі формати як я обрала для себе, а саме 2 саше по 8 мл, тому вважаю це досить бюджетний варіант за приблизно 150 грн. І ще дуже зручно брати їх із собою, або взяти на пробу і з кимось поділитись.

Рекомендують одне саше на один раз, але я деколи розтягую на 2-3 рази, бо маски справді дуже багато і вона може аж стікати з обличчя. якщо нанести все одразу.

Текстура засобу густа та кремова, досить поживна, має вершковий колір із оранжевими круглими часточками апельсину.

Аромат приємний - солодкий апельсин, але трошки віддає трав'яними аптечними нотками, як аскорбінки.

Маска легко розподіляється по шкірі навіть пальчиками. Наношу я її після вмивання, без тонізаціїї. Тримати потрібно десь 10 хв, за цей час частина маски поглинається шкірою. Поглинається по різному, залежить напевно від потреби шкіри, бо деколи вона може впитатись на 70%, а деколи на 30%.

Після цього просто змити водою (або можна забрати залишки серветкою), і ви побачите обличчя, яке виспалось та відпочило, здорове та сяюче, тон в рази помітніше стає рівніший, пігментні плями висвітлені, (синяки теж), а шкіра м'яка та насичена.

Тому вона і називається експрес-маска, яка приведе у тонус шкіру одразу.

Aqua/​Water, C13-15 Alkane, Glycerin, Niacinamide, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Honey, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Extract, Rosa Canina Fruit Extract, Panthenol, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Tocopherol, Mannitol, Tocopheryl Acetate, PEG-100 Stearate, Acrylates/​C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Glyceryl Stearate, Sorbitan Oleate, Sodium Gluconate, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Cellulose, Hydroxypropyl Methylcellulose, Ubiquinone, Hydroxyacetophenone, Carbomer, Xanthan Gum, Dehydroacetic Acid, Sodium Hydroxide, Parfum/​Fragrance, Benzyl Alcohol, Limonene, Geraniol, Citral, Citronellol, Linalool, Ci 77492.

Масочка справді має багатокомпонентний склад, яка поєднує в собі поєднує зволожувальні, антиоксидантні та живильні інгредієнти. Розпишу про групах:

Гліцерин, гіалуронова кислота, пантенол відповідають за зволоження.

Олії жожоба, зародків пшениці, соняшника, оливи, мед та екстракт шипшини забезпечують живлення, м'якість та відновлення шкіри, збагачуючи її жирними кислотами та антиоксидантами.

Ніацинамід, вітамін Е, коензими захищають шкіру від окислювального стресу, зменшують подразнення, стимулюють регенерацію клітин і покращують бар’єрні функції.

Цитрусові масла та екстракти (неролі, лимонна та апельсинова цедра) відлущують мертві клітини, освітлюють шкіру та надають їй свіжого вигляду.

Алантоїн, манітол, вітамін С заспокоюють шкіру, сприяють загоєнню та зменшують запалення, стимулюючи оновлення клітин.

Засіб має надзвичайно велику кількість олій та екстрактів, які приводять шкіру до здорового вигляду за одне використання. Але через це може не підійти чутливій шкірі та алергікам.

Маска з апельсином потрібна, коли вам потрібно швидко привести себе до ладу, щоб шкіра виглядала сяюча та здорова. Вона особливо підійде втомленій, комбінованій, схильної то сухості, та сухій шкірі.

А якщо ви хочете спробувати якусь лайтовішу зволожувальну маску, рекомендую з огірком або алоє.