Кислотний пілінг від Reclaire
Враження від Пілінгу для жирної шкіри голови з AHA та BHA кислотами Reclaire
Нещодавно я познайомилась з форматом кислотних пілінгів для шкіри голови і знайшла у ньому переваги. Наразі мої засоби для шкіри голови та волосся поповнились пілінгом від Reclaire, він справді ефективний, якісно очищає шкіру, позбавляє лущення та свербіжу. Після нього волосся має гарний об'єм, є відчуття свіжості і корені довше брудняться.
З цікавого складі є глікольова кислота, яблучна кислота, саліцилова кислота, гідролізована касторова олія, екстракт квітів ромашки, екстракт календули, пантенол, молочна кислота, ніацинамід, ментол. Якраз останній дає при нанесенні легку ментолову прохолоду.
Пілінг зручний при нанесенні, це все заслуга дуже зручного дозатора, що складається є кількох зубчиків та дозволяє швидко розприділити засіб по усій голові.
Консистенція засобу рідка, наноситься наче вода, та на дотик злегка олійна.
Пілінг прозорий, запах кислий, він не яскравий та не заважає.
При розприділенні пілінг може трохи пінитись.
Пляшечка з пілінгом об'ємом 150мл. Наліпка з усією інформацією фіолетового кольору.
Хочу повернутись ще до дозатора, адже спочатку використання мені було достатньо прокрутити основу аплікатора, щоб почав литись пілінг. Так, його можна дістати лише під кутом, або якщо перевернути, натиснути на пляшечку не вийде, адже пластик твердий. Пізніше я зняла аплікатор і забрала захисну плівку, і зараз пілінг ллється добре.
Коментарі (0)