Дует RE.CARE для чистої та з дорової шкіри
Очищуючий гель + відлущувальний тонер
Догляд за шкірою починається з ретельного очищення та тонізації. Особливо це актуально, якщо шкіра схильна до висипань, жирності або має проблеми з текстурою та розширеними порами. У своєму догляді я маю дві новинки від RE.CARE— Skin & Pore Cleansing Gel та Exfoliating Face Toner. Це засоби, які обіцяють забезпечити шкірі чистоту, свіжість та відновлення.
Skin & Pore Cleansing Gel
Почнемо з гелю для вмивання. Засіб має зручну пляшку з дозатором,а це не лише гігієнічно, але й економно. Текстура гелю — легка, трохи гелева, але водночас не надто густа. Він добре піниться навіть при невеликій кількості, утворюючи м’яку піну, яка легко розподіляється по шкірі.
Одразу хочу відзначити приємний свіжий аромат — ненав’язливий, з легким цитрусовим відтінком. Після вмивання шкіра не відчувається сухою чи стягнутою, що для мене є важливим показником. В основі складу — ніацинамід, який добре звужує пори, зменшує жирний блиск та має протизапальну дію. Це один із моїх улюблених інгредієнтів, особливо для проблемної шкіри. Пантенол допомагає зволожити шкіру та підтримувати її баланс, а екстракти ламінарії, грейпфрута та алое — це справжній коктейль корисних речовин, які додають сяйва та матовості.
Після кількох тижнів використання помітила, що шкіра стала більш гладенькою, пори трохи зменшилися, а висипань стало значно менше. Особливо подобається ефект свіжості, який залишається на шкірі після вмивання. Засіб чудово підходить для ранкових та вечірніх ритуалів догляду, оскільки ефективно змиває як залишки макіяжу, так і забруднення після дня.
Exfoliating Face Toner
Тонер — це наступний крок у моєму догляді і від цього засобу я сподівалася отримати додаткове очищення та вирівнювання тону шкіри. Тонер має прозору рідку текстуру та не залишає липкості після нанесення, що мене дуже порадувало. Засіб містить 2% саліцилової кислоти, яка є відмінним компонентом для боротьби з висипаннями та комедонами. Ця концентрація підходить для щоденного використання, але я все ж використовую його ввечері, щоб уникнути можливого подразнення на шкірі.
Тонер має легкий освіжаючий аромат і миттєво знімає відчуття стягнутості після вмивання. Після першого ж застосування шкіра стала виглядати більш гладенькою, а дрібні нерівності почали поступово зникати. За два тижні використання помітила, що кількість чорних цяток зменшилася, а тон обличчя став більш рівним. Тонер також добре готує шкіру до нанесення сироваток та кремів, допомагаючи їм краще вбиратися.
Важливо пам’ятати, що під час використання засобів з кислотами потрібно обов’язково захищати шкіру від сонця. Я використовую SPF-засоби навіть в осінньо-зимовий період, щоб уникнути пігментації.
Дует Skin & Pore Cleansing Gel та Exfoliating Face Toner від RE.CARE став справжнім відкриттям для мене. Гель забезпечує дбайливе очищення без пересушування, залишаючи шкіру свіжою та гладенькою. Тонер ефективно відлущує та оновлює епідерміс, покращуючи загальний вигляд шкіри. Якщо ваша шкіра схильна до висипань або має жирний блиск — ці засоби стануть чудовим доповненням до вашого щоденного догляду.
Коментарі (0)