Олена Романюк

NanoCode Тонік шовковий для обличчя

NanoCode Тонік шовковий для обличчя

Тонік NanoCode з лінійки догляду NanoCollagene - базовий етап догляду за нормальною, сухою та чутливою шкірою. Я використовую тонік для додаткового зволоження, комбіную з сироваткою чи кремом, для моєї шкіри цей етап є необхідним, мені подобається багатоступеннева система догляду. Тоніки, тонери, есенції чи сироватки - мої must have засоби, чергую в залежності від потреб шкіри.

Далі детальніше розглянемо шовковий тонік NanoCode 🤍

Мій флакон представлено у форматі 100 мл (ще є 250 та 500 мл), гарний і лаконічний дизайн, кришка диск-топ. Не проливається, легко видає потрібну кількість засобу.

Склад : Aqua (Water), Glycerin, Panthenol, Hydrolyzed Collagen, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Betaine, Polysorbate 20, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Citric Acid.

Як бачимо, склад зрозумілий та направлений на підтримку оптимального балансу зволоження шкіри. Виробник наголошує, що тонік не містить спирту.

Аромат - як в усієї лінійки NanoCollagene, трав'янистий, доволі відчутний. Мені, суб'єктивно, нагадує водорості чи трав'яну настоянку.

Консистенція - рідка, я наношу тонік за допомогою ватного диску, просто пальцями не дуже люблю це робити. Відчувається легка липкість, але тонік швидко поглинається, залишаючи приємну м'якість шкіри

Я вже згадувала про шовковий тонік у відгуку на сироватку NanoCode та показувала ефективний результат їх використання (детальніше, про сироватку з колагеном 👉🏼 https://club.makeup.com.ua/post/55675/ )

Як я вже згадувала, то мені подобається багатоступенневий догляд, тобто, поетапне нанесення декількох засобів.

У мене нормальна шкіра, але схильна до зневодненого стану, активи сприймає добре, є пігментація. Мені важливо відчуття комфортного рівня зволоженої шкіри, яке можливо (у моєму випадку) лише з використанням тоніка/тонера, сироватки/есенції, зволожувального чи сонцезахисного кремів.

Шовковий тонік NanoCode + сироватка з колагеном - це оптимальна комбінація для сухої, нормальної та чутливої шкіри.

Я користуюся тоніком і сироваткою вже 3 тижні, поки що, на 1 тиждень відклала використання ретинолу, але видно, що шкіра сяюча, наповнена та має рівномірний тон. Що вкрай важливо для мене у перехідний період між сезонами, коли шкіра набільше потребує зволоження й захисту 🤍