Alina_Demchenko

Додаємо трохи вологи разом з Piel Cosmetics Silver Aqua Spray

Надмірна сухість повітря, навіть мою жирну шкіру, в деяких місцях перетворила на пустелю сахару. І комбінувати засоби стає дедалі складніше : такий варіант - сильно жирнить, такий - недостатньо зволожує. Тож ліпше, а ніж спробувати ввести щось нове в рутину, я і не придумала.

В мене вресія 100мл, є об'єм і більше, але цей варіант для мене доволі зручний, та й засобу достатньо що б не просто протестити, а й тривалий час користуватися. Ще й місця не багато займає.

Засіб має прозору, легку текстуру. Аромат - типовий, аптечний) Вона не мильна, але не відчувається чисто водичкою, більш ніжна.

Silver Aqua Spray, я використовую у якості тоніка/тонера, одразу після вмивання. Саме форма спрею, робить нанесення більш економічним і легким ( спонж забирає надто багато засобу доречі). Засіб, на моє здивування, поглинається не надто швидко, але не на стільки повільно, що б я встигла зробити чай. Шкіра не стянута, зволожена, але її ніщо не обтяжує. Завдяки цьому, доречі - менше йде крему.

Як для підтримки обличчя протягом дня, я спробувала декілька разів - для мене все ж таки жирнувато, бо це не просто водичка, це дійсно зволожуючий засіб. Цей варіант підійде для дівчат з сухою шкірою. Це як вуальна порція крему, коли він так необхідний.

Не дивлячись що засіб для сухої шкіри, він дбайливо віднісся до моїх недоліків і не наробив нових висипань. Т-зоні цей засіб не так сильно сподобався як шкірі на лобі - там все ж таки занадто. Засіб не пече, не викликає алергічної реакції. Він доволі дбайливо себе поводить.

Для сухої шкіри знахідка. Чутливй теж впринципі довподоби, хоча мені прийшлось знайти гарну пару до нього.

Але засіб в мене не затримається. Як я вже казала - це знахідка для сухої шкіри і на нього вже поклали око, тож хто я така, що б відмовити матусі. На її шкірі, засіб посилює дії зволожуючих засобів, дає більш часу від моменту вмивання, до моменту нанесення, прибрав лущення, зробив шкіру більш гладкою і наповненною. Погодьтеся, в порівняні з моєю шкірою, на сухій він дає куди крутіший ефект.