M O N D ✨️

Популярний бальзам для демакіяжу Heimish

Корейські бальзами Heimish облетіли весь інтернет. Нарешті і я дійшла до знайомства з ним. Дуже зручно, що є пробники по 5 мл за адекватну вартість (40-50грн). Тим паче, що ціна повнорозмірної баночки кусається. 

Хоч це й пробник, виглядає він круто. Являє собою пластикову капсулу у коробці. Дизайн приємний для сприйняття,  а матеріали пакування якісні.

Склад насичений оліями та природними екстрактами. ☝️Алергікам слід бути обережними.

Спосіб застосування: шпателем зачерпніть невелику кількість бальзаму, нанесіть на суху шкіру масажними рухами та додайте теплої води, щоб перетворити бальзам на молочко. Продовжуйте масажувати та додавати воду, доки макіяж не змиється.

Аромат та текстура - Вау! Думаю, усі позитивні відгуки у першу чергу завдяки їм. Це рівень люксової косметики. Текстура білого кольору, максимально приємна на дотик. Ніжна, так і тане на шкірі.

При контакті з водою текстура бальзаму не нагадує молочко, як зазначає виробник.

На обличчі так само відчувається, дуже комфортно. Косметику прибирає делікатно та швидко. Справляється здебільшого з легкою текстурою. Для тест-драйву обрала найстійкіші матові помади, туш, консилер та тіні. Щоб прибрати помади та туш довелося повозитися та робити очищення бальзамом двічі. Як бачимо, слід однієї помади все одно залишився. Ще раз наголошую, брала дуже стійкі текстури. Бальзам краще підходить для змивання легкого денного макіяжу.

Процес змивання косметики сподобається точно не всім. Оскільки тут непотрібні ватні диски та спонжи, декілька секунд доводиться ялозити косметику по обличчю. Нічого страшного у цьому, звісно, немає. Та, наприклад, термо туші й винайшли для того, щоб не було ось цього ефекту панди при демакіяжі.

Використовувати ватні диски не варіант, буде занадто велика витрата та не отримаємо ту саму ніжність від текстури.

Витрата середня. На обличчі бальзам прозорий, необхідно регулювати кількість засобу за своїми відчуттями.

Якщо носите лінзи, то Heimish буде некомфортно юзати в лінзах. Взагалі потрібно спочатку зняти лінзи, а потім робити демакіяж очей. Та все ж таки є засоби, які нормально показують себе навіть з лінзами. Це не той випадок.

Після демакіяжу бальзамом обов'язково потрібно очистити шкіру гелем/пінкою для вмивання, щоб змити залишки косметики та олій. Це точно не засіб для демакіяжу в дорозі.

Шкіра після бальзаму радує м'якістю і ніжністю. Підсумовуючи, скажу, що All Clean Balm - це класний продукт. Він гарно працює, не закупорює пори та має якісну текстуру. Мені сподобався набагато більше, ніж гідрофільні олії. На мій погляд, пакування, склад, текстура, аромат та дія цілком тягнуть на свою вартість. Але, спосіб використання - на любителя. У своїй ціновій категорії можна знайти чимало альтернативних варіантів навіть для стійкої косметики.

Очищувальний бальзам для зняття макіяжу Heimish All Clean Balm Blister