Iryna_I

Поповнення осінньої косметички

Поповнення осінньої косметички

Ділюсь нещодавними поповненнями косметички, вже активно користуюсь цими засобами, тому одразу відгук і враження.

1. Антиоксидантна тканинна маска з глутатіоном і вітамінами MEDIPEEL Bio-Intense Glutathione White Ampoule Mask - одним словом - класна, сподобалась. Добре зволожує, дійсно трохи освітлює і помітно розгладжуються зморшки. Однозначно куплю ще, буду ловити "акції" якщо будуть.

2. Міст для обличчя MediPeel Melanon X Liposome Ampoule Mist - якісний розпилювач, досить парфумований. Важко оцінити дієвість тільки одного місту, адже використовую його в парі з кремом. Можна використовувати як до, так і після нанесення макіяжу - саме ця характеристика підкупила. Так як зараз шкіра потребує додаткового зволоження і крем може бути заважким, то протягом дня користуюсь цим містом.

3. Освітлювальний крем проти пігментації MEDIPEEL Tranex Mela X Cream - це скарб. Замовила такий і мамі. В принціпі я у себе не помічала особливо пігментацію, але мама жалілась що з'явилася сильна пігментація і нічого не допомагає, тож знайшла цей крем і спочатку випробувала на собі. Він працює! Можна і точково і на все обличчя тонким шаром наносила, алергії чи побічних реакції не визвало. Користуюсь кілька разів на тиждень в вечірній рутині.

4. Живильний крем для обличчя Pyunkang Yul Nutrition Cream (міні) - виробник обіцяє живлення, зволоження, пом'якшення. Так він і працює. На холодну пору року комбінованій шкірі достатньо дає зволоження. Косметика на нього лягає добре. Мені підійшов, але не знаю чи візьму повний формат, ще так багато кремів хочеться спробувати. Але цей дійсно хороший.

5. Заспокійлива ампульна маска для обличчя Medi-Peel Cica-Nol Ampoule Mask - взяла на пробу, але ще не користувалась.

6. Сироватка-пілінг для шкіри голови La'dor Scalp Scaling Spa Hair Ampoule - найкращий пілінг для шкіри голови ever. Користуюсь ним вже більше 5 років точно, постійно пробую щось нове, але цей найкращий. Шкіри голови після нього чиста, волосся розсипчасте, легко розчісується, блищить. Відчуття салонної процедури вдома. Цей пілінг не має скрабуючих частинок, але за рахунок ментолу і олії чайного дерева дарує довготривале відчуття чистоти і свіжості. Мені однієї "ампули" вистачає на 2-3 рази. Рекомендую від душі. Правда деякі подруги жалілись, що після цього пілінгу наче з'явилася лупа, але потім пройшло. Я думаю просто шкіра голови була в шоці від такого очищення )))

7. Зубна паста "Звивиста лілія" Marvis Garden Collection Sinuous Lily - обожнюю пасти Marvis. Мій фаворит - цитрусовий. Але ця теж класна, беру вдруге чи втретє. Квітково-фруктовий аромат і смак. Дуже незвично, якщо користуватись вперше і сподобається тим хто в дитинстві полюбляв солодкі пасти. Завжди маю, як мінімум, дві пасти. Одну якось мятну або за рекомендаціями лікаря, і друга марвіс.

8. Зміцнювальний лосьйон для тіла Davroe Body Firming Lotion - дороге задоволення, але так він мені сподобався. Якось потрапив мені до рук пробник, і так сподобався що викупила всі які були в наявності. Одного саше вистачає на 2 рази. Він не жирний, приємний аромат, добре розподіляється і миттєво поглинається шкірою. Мрію про повний розмір, але зависока.

Тепер хочу спробувати щось ще з бренду Davroe...

Дякую за увагу )