Hillary Multi-Active Hop Cones
Мультиактивний комплекс з екстрактом шишок хмелю
Чесно я настільки довго на неї дивилася на Makeup, що за цей час вони навіть встигли трішки змінити пакування. Зараз я інтенсивно намагаюся відновити своє волосся, бо за два роки різних яскравих кольорів, воно точно хоче відпочити і плюс круглорічний сезон випадіння, на фоні постійного стресу.
Сироватка розроблена на основі натуральних інгредієнтів, які глибоко проникають в шкіру голови і діють на клітинному рівні. Стимулює ріст волосся, запобігає випадінню волосся, зміцнює корені, стимулює кровообіг, розроблена для відновлення густоти, блиску волосся. Для всіх типів волосся.
Склад: Aqua, Alcohol, Humulus Lupulus (Hops) Extract, Glycerin, Trehalose, Caffeine, Wheat Protein, Camellia Sinensis Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Panthenol, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.
Активні компоненти:
- Екстракт шишок хмелю – багатий на органічні та мінеральні кислоти, покращує водний і жировий обмін, нормалізує баланс шкіри голови. Бореться з появою лупи так, як має протизапальні властивості. Містить вітаміни групи B та PP, які використовують для відновлення та заспокоєння шкіри.
- Кофеїн - навіть у порівняно невеликих дозах він допомагає стимулювати кровообіг у шкірі голови і в такий спосіб покращує живлення волосяних фолікулів та їхнє постачання киснем. Блокує фермент, який провокує випадіння, стимулює ріст.
- Протеїни пшениці – джерело білка, для підтримання водного балансу волосся та запобіганню зневоднення.
- Екстракт зеленого чаю – також має антибактеріальний ефект, один з антиоксидантів, що захищають шкіру та волосся від шкідливих вільних радикалів. Мають заспокійливий та зволожувальний ефект.
- Розмарин – думаю тут навіть пояснень не треба, бо це найдієвіший засіб, який діє за допомогою стимулювання кровообігу в шкірі голови.
- Також в складі є гліцерин, трегалоза, пантенол, які працюють на зволоження шкіри голови.
🚩Знаю ви всі вже побачили, що на другому місці тут спирт. Чесно не боюся даного компоненту в складі після досвіду з лосьйоном від Inebrya. Але для початку обов’язково перевіряйте на реакцію шкіри. В мене шкіра голови чутлива, тож перші рази я дивлюся на скільки мені комфортно, як реагує шкіра голови, чи не викликає сухості. Якщо є дискомфорт, як просто відкриваю сироватку і даю їй постояти, все. Не знаю чи так варто робити, але такі засоби я швидко закінчую.
Спосіб застосування: нанести на чисту шкіру голови, приділяючи особливу увагу кореням волосся. Засіб не потребує змивання. Рекомендується після нанесення масажувати шкіру голови кілька хвилин м'якими рухами, я використовую силіконовий масажер.
Аромат тут дійсно цікавий, хотілося би на фото добавити шишки хмелю, але є тільки такі. Дійсно пивна брага, але на волоссі взагалі не залишається. Відчувається тільки при на несенні.
Ну й головне, враження. Зараз я десь використала половину, тож думаю вистачить її до двох місяців користування. В мене вже був не поганий результат від інших засобів і дуже хотілося, щоб сироватка його підтримала. І вона це зробила, волосся дійсно трішки відросло, особливо мені помітно по коренях та сивому волоссю. Плюс коли робити проділь не звичних для себе місцях, видно, як круто вона спрацювала. Там просто неймовірна кількість нового волосся, яке живе своїм життям. Тож так, так і ще раз так.
Знову крутий і головне працюючий засіб🤍
Коментарі (0)