Фечко Христина

Любові так і не сталося

Любові так і не сталося

Коли я тільки починала знайомитися з косметикою то першою палеткою стала ця від Revolution , яку мені порекомендували

Якщо чесно, то вона така собі 😅, але спочатку вона здавалася досить непоганою

В палетці п'ятнадцять кольорів і лише три матові 😑, що матові що сяючі такі собі

Любові так і н�е сталося

Три матові, з яких два коричневі (тепліший і холодніший) і один якийсь не то бежевий, не то помаранчевий

В роботі вони не такі й погані, нормально тушуються, але їх так мало, що ними нічого не зробиш

Дванадцять рефілів сяючих

Там є сатини та щось сяюче

Сатини старої формули, вони тверді, на пензлик погано набираються, повіку "жують"

Є лише один, який мені подобається, він твердий, пензликом взагалі не набирається, але пальцем він чудово передає окремі блискітки на шкіру, дуже схоже на спаркл

Палетка така собі, це видно по розміру написаного відгуку про неї 😅

Вона нудна, кольорова гама така собі, співвідношення сяючих і матових таке собі, сяючі не дуже, матові теж, та й раніше особливо нею не користувалася, а остаточно необхідність в ній зникла після купівлі Nudetrals (посиланнячко на огляд https://club.makeup.com.ua/post/49189/ )

Сумно, але вона мені не сподобалася і з нею не хочеться нічого робити, вона просто лежить, тож скоро кудись її подіну