Milans

Нова покупочка Biotherm

Нова покупочка Biotherm
Нова покупочка Biotherm

Вирішила я придбати щось для різноманіття по догляду за обличчям взимку. Обрала Зволожувальний крем для сухої шкіри Biotherm Aquasource Cica Nutri Cream, буду називати йога «рожевий», хоча він більше персикового кольору, але нехай буде рожевий 😅. Токож в мене давня любов з «білим» кремом для відновлення захисних функцій для усіх типів шкіри обличчя

Biotherm Cera Repair Barrier Cream, робила на нього допис, і не один раз 👇

https://club.makeup.com.ua/post/21494/

Тепер повернемось до моїх кольорових маркерів )))

Білим я користуюсь давно, хоча він зазначений як для комбі та жирної шкіри, я ж в свою чергу маю СУХУ шкіру, і він мені дууууже подобається. Він не має в складі силіконів чи гліцерину, тому як водичка, дуже легкий та швидко поглинається. Але на зиму він трохи залегкий, хоча я користуюсь сироваткою, а вже потім кремом, і все одно хотілось щось більш «зимового» на холодний період року.

Давненько задивлялась на рожевий, і не маючи можливості потестити, я вирішила відразу брати 75мл ( хоча могла взяти 30 на пробу ) але ні, мені потрібно було щоб баночка гармонійно стояла біля білої яку я завжди беру 75 мл 😂

Кремчиком задоволена 🫶 гарно зволожує та захищає шкіру, під мейком веде себе гарно, а це- дуже важливо 🙌

Нова покупочка Biotherm