YuliHrytskoff

Шампунь для волосся делікатний з амінокислотами і вітамінами В3 та В5 Sane

Шампунь для волосся делікатний з амінокислотами і вітамінами В3 та В5 Sane

У мене доволі чутлива шкіра, голови в тому числі. До того ж, я вже давно борюсь із доволі сильним випадінням волосся. Тому, при купівлі шампуню, намагаюся обирати з максимально делікатним, насиченим цікавими активами, складом. Цього разу мій вибір впав на Шампунь для волосся делікатний з амінокислотами і вітамінами В3 та В5 від українського бренду Sane, про який і йтиме мова у даному відгуку.

Дизайн косметичних засобів від Sane мені дуже до вподоби! Все лаконічно, максимально зручно і, звичайно ж, красиво! В такому стилі й витримана пляшечка шампуню Sane – якісний флакон циліндричної форми, виготовлений із затемненого пластику коричневого кольору. Білі етикетки з вичерпною інформацією про засіб паралельно розміщені на ньому.

Функціональність флакону надає помповий дозатор. Він працює справно, жодних дорікань до нього в мене немає. Має блокіровку та спеціальний зйомний обмежувач, що недопустить несанкціоноване пролиття шампуню при транспортуванні флакону.

Об'єм засобу - 250 мл.

Склад шампуню – те, що треба! Його миючу основу складають м’які ПАР, що виготовляються, здебільшого, з кокосової олії. Вони забезпечують ефективне, але м’яке й дуже делікатне очищення шкіри голови й волосся. Окрім цього, до складу шампуню входить велика кількість дуже корисних доглядових компонентів, зокрема:

· Амінокислоти – Серин, Лізин, Гліцин, Аргінін, Глутамінова кислота, Треонін, Пролін - сприяють зміцненню волосся, покращують його структуру, зволожують та живлять.

· Вітамін В3 – покращує кровообіг шкіри голови, стимулює ріст волосся, зменшує запалення.

· Вітамін В5 – зволожує волосся, надає йому еластичності, запобігає ламкості.

· Олія макадамії – живить волосся, робить його м'яким і блискучим, зменшує сухість.

· Гліцерин – зволожує волосся, утримує вологу, покращує текстуру.

Консистенція шампуню гелева, якраз оптимальної густини.

Текстура однорідна.

Колір прозорий, із красивим золотистим мікрошиммером.

Запах – дуже приємний фруктово-косметичний, легенький та ненав’язливий. Я відчуваю явні яблучні нотки) На волоссі запах шампуню не затримується.

Піниться шампунь гарно, помірно.

Змивається легко та швидко.

Розхід середній.

Використовую шампунь цілком традиційно – перед миттям голови ретельно прочісую волосся, гарно змочую його водою та, попередньо вспінивши шампунь в руках, наношу його на шкіру голови, очищуючи її від забруднень. Завдяки приємній гелевій консистенції, шампунь дуже легко наноситься та розподіляється. На довжину волосся шампунь не наношу – для її очищення достатньо піни, що стікає з голови. Далі – змиваю шампунь водою і наношу подальший змивний та незмивний догляд.

Шампунь достатньо піниться, легко змивається. Чудово очищує шкіру голови та волосся від будь-яких забруднень, як-от шкірного жиру, стайлінгових засобів, пилу. Особисто мені вистачає одного намилювання шкіри голови для її якісного очищення – двічі промивати просто не бачу ані потреби, ані сенсу.

Очищення виходить дуже м’яке, дійсно, дбайливе. Тому цей шампунь прекрасно підійде не тільки людям з чутливою шкірою голови, але й для тих, хто миє голову щодня.

По довжині волосся шампунь не заплутує, сильного пересушування також не помітила. Звичайно, після використання шампуню я обов’язково наношу на довжину волосся бальзам чи маску, оскільки без цих засобів я своє сухе і пошкоджене по довжині волосся просто не розчешу.

Після висихання волосся розсипчасте, гладеньке, приємне на дотик та дуже блискуче. Не електризується. Мені подобається ефект на моєму волоссі після використання цього шампуню!

Волосся шампунь не обтяжує, об’єму не позбавляє.

Свербежу, лупи, алергічних чи будь-яких інших негативних реакцій шампунь у мене не викликав.

На звичний графік миття голови не впливає, волосся забруднюється як звичайно.

Шампунь для волосся делікатний з амінокислотами і вітамінами В3 та В5 Sane – чудовий базовий шампунь, такий має бути у догляді кожної! В нього прекрасний склад, який забезпечує дуже делікатне, але ефективне очищення шкіри голови і волосся, а також насичує його корисними речовинами, забезпечуючи додатковий догляд. Шампунь дуже універсальний – підійде для всіх типів волосся та шкіри голови і навіть чутливої, а також для частого використання. Задоволена ним, тому мої рекомендації!