Корейська ніжна п інка для вмивання Celimax Derma Nature
Корейські бренди на проблемній шкірі 🤞
Вітаю! У мене проблемна шкіра, мені потрібен ніжний догляд, агресивні засоби викликають подразнення, свербіж, і десь через тиждень висипання. Дерматолог порадила використовувати мінімум косметики, залишити для початку лише цю пінку та один єдиний корейський крем для зволоження шкіри.
Таким доволі скупим доглядом я користуюсь вже 2 місяці. Згодом почала поступово вводити зволожувальну маску, а для більш глибокого очищення ензимну пудру: https://club.makeup.com.ua/post/36717/
Ніжна пінка для вмивання Celimax Derma Nature: висновки по використанню
✔️ Пінка дуже гарно піниться, саме тому мені вистачає зовсім трошки засобу на 1 раз використання. За 2 місяці регулярного щоденного використання зранку і ввечері я використала десь половину об’єму.
✔️ Ніжне, але ретельне очищення. Гарно промиває шкіру і після гідрофільної олії або міцелярки. Багато хто пише, що пінка підсушує шкіру, але навіть при використанні всього лише крему - шкіра не була пересушена.
✔️ Попри мої проблеми зі шкірою ця пінка не викликала подразнень чи запалень.
✔️ Дуже тонкий, але приємний аромат.
Я дуже задоволена пінкою для вмивання Celimax Derma Nature, після регулярного використання можу рекомендувати навіть якщо вам потрібен ніжний догляд за шкірою.
Коментарі (0)