Hrystja_

Олія-еліксир для росту волосся

В мене від природи дуже тонке волосся. А ще зараз почало сильно випадати. Тому мені просто необхідно вживати якихось термінових заходів, щоб хоч якось покращити і підживити волосинки.

В мене було багато різних засобів, але одні не давали результату взагалі. Ті, що рекомендували знайомі коштували, як вся моя косметика загалом. Ще були такі, з якими я бачила результат, але він був тільки тоді, коли користувалася...а як переставала, то й пропадав результат.

А також були олійки, які сильно жирнили волосся...я їх просто не могла вимити з нього, настільки вони були жирними.

Якраз на цьому фото видно, наскільки в мене волосся стало рідким і тонким. Таке враження, що за минулий місяць випала четвертина від занальної кількості.

Тож, я не гаючи часу, вирішила спробувати цю олійку для росту волосся, про яку читала багато гарних відгуків.

Мене дуже порадував склад: тут все повністю натуральне і максимально корисне: олія авокадо, вітамін а, вітамін е, гранат, кератин, композиція, лопух, лопух великий, розмарин, чорний кмин.

А ще більше порадувала ціна. Олійка досить бюджетна, і кожен зможе її собі дозволити купити.

Вона взагалі не настільки жирна, порівняно щ іншими оліями. Дуже легко вимивається.

Я її наношу перед миттям на проділи волосся, масажують щіткою, влягаю шапочку і залишаю ~ на 20 хв, інколи на довше.

Олія повинна зміцнювати волосяні цибулини, прискорювати ріст, відновлювати і зменшувати пошкодження, заспокоювати, надавати блиск.

Олію використовую 2 рази/ тиждень. І я вже бачу перший прогрес. Щодо росту волосся ще нічого сказати не можу, бо мені, напевно, треба не одну таку банкку ще купити.

Але випадіння значно зменшилось. Це факт.

Волосся справді стало гладке і блискуче, ніби трохи міцніше. Це помітно зразу.

Результатом я дуже задоволена.

А так, як тут ефект накопичувальний, то впевнена, що з кожним наступним разом буде ще краще.