Sofiia_Ts

Бальзам для фарбованого волосся Tink

Взагалі я часто люблю брати засоби, які призначені для фарбованого волосся, бо так як воно більше схильне до ламкості та сухості, продукція має більше поживний склад та живильні компоненти, які згладжують лусочки волосин.

Взагалі бальзами і кондиціонери у мене дуже розхідний матеріал, бо вони змивні, і не обтяжують тонке волосся. І після них я деколи не використувую ніякий незмивний догляд, тому я краще оберу нанести побільше кондиціонеру і почекати, а ніж не застосовувати, і закривати все спреями чи кремами.

Бальзам від Tink має чудовий ефект завдяки своїй формулі та дуже хорошу ціну! Його можна застосовувати щодня, і результат не заставить себе чекати)

Баночка має величезний об'єм 500 мл, якого вистачить мінімум на півроку. Дозатор значно полегшує процес.

Консистенція кремова, середньої густоти, отакої кількості як на фото вистачає на мою довжину волосся.

Аромат ніжний і ледь вловимий, солодкого соковитого гранату, він лиш відчувається поки тримаєш бальзам.

При нанесенні зразу відчувається кондиціонуючий ефект, волосся стає гладшим та сяючим. Тримати потрібно 2-5 хв, мені вистачає мінімального часу, щоб отримати хороший результат.

Ефект на фото вище тільки результат шампуню+бальзаму, волосся м'яке, гладеньке, легко розчісується навіть без незмивачок.

Aqua, Cetearyl Alcohol, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil, Behentrimonium Сhloride, Glycerin, Сetrimonium Сhloride, Trimethylsilylamodimethicone, C11-15 Pareth-5, C11-15 Pareth-9, Rosa Extract, Punica Granatum (Pomegranate) Extract, Hydrolyzed Keratin, Parfum, Citric Acid, Methylclorisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Бальзам має класичні кондиціонуючі компоненти, для м'якості та слухняності волосся.

Олії авокадо та льону чинять живильний та зволожувальний ефект завдяки жирним корисним кислотам та вітамінам.

Гідролізований кератин та силікон допомагає відновити пошкоджені ділянки волосся, додає об'єму та еластичності.

А екстракти троянди та гранату надають додаткове живлення.

Якщо вам потрібен бюджетний та хороший бальзам гарної якості, я рекомендую саме цей від Tink, бо він містить активну комбінацію кондиціонуючих агентів, олій та кератину, яка підійде багатьом типам волосся, а особливо корисною буде для сухого, пошкодженого або фарбованого волосся.