Чистикова Дар'я

Набір новорічний для догляду за волоссям | Keratin Therapy

Набір новорічний для догляду за волоссям | Keratin Therapy

Цей набір справжня знахідка та чудова ідея для подаруночку. Мова йде про "Keratin Therapy" від Joko Bend у новому, святковому пакуванні. Особисто моє волосся з цим комбо виглядає пречудово. Розповідаю ⬇️

Набір представлено у картонній коробочці. "Святкова частина" висувна, тож якщо вам потрен класичний варіант набору, то він вже у вас. Але мені дуже подобається цей новорічний дизайн, він одразу підіймає настрій та викликає посмішку.

Даний набір містить спрей-термозахист для волосся та флюїд. Ці засоби в коробці розміщені у стильному фірмовому мішечку, котрий точно стане у пригоді любителям органайзерів, 'пакетів з пакетами' та просто людям, що люблять організацію простору 😉

Почну зі спрею. Засіб представлений в пластиковому білому флакончику. Він оснащений відмінно працюючим дозатором, що видає дрібнодісперсну хмаринку. Об'єм складає 200 мл.

За консистенцією схоже на водичку, без липкості та жирності. Аромат косметичний, не надто активний.

У складі присутні натуральні екстракти, кератин та амінокислоти. Підходить для всіх типів волосся.

Враження від використання

У використанні як всі термозахистні спреї, їх треба наносити на вологе волосся перед укладкою. Це для мене щоденна рутина і без використання фену не обходиться ні дня.

По дієвості термозахисту нарікань немає: гарячий потік повітря від фену при нанесенні засобу на руку практично не відчутний.

Мені подобається, що засіб не склеює пасма і практично не відчувається на волоссі. Також хочу відзначити, що спрей надає волоссю гарний блиск та мінімізує пухнастість.

Такий же білий флакончик. Об'єм засобу складає 50 мл. Дозатор помповий, видає мінімальну кількість продукту. Для мого волосся одного натискання помпи достатньо для одного використання.

Текстура гелева та легка, трохи олійна. Але після розподілення по волоссю цієї жирності та олійності не відчувається.

Аромат приємний косметичний.

У складі присутній гідролізований кератин, олії арганії та мигдалю. Підходить для пошкодженого та сухого волосся.

Враження від використання

Використовувати засіб можна як на вологе, так і на сухе волосся по всій довжині. Мені подобається наносити саме на сухе, адже флюїд миттєво вбирається.

Я маю жирний тип волосся і завжди боюсь зайвого обтяження. Саме з цим засобом все в міру. Волосся брудниться не швидше ніж зазвичай і при тому виглядає більш доглянутим. Флюїд добре живить та зволожує волосся.

Як бачите волосся виглядає прекрасно, гладеньке, в міру зволожене, без зайвого обтяження. Однозначно гарне комбо, що вартує уваги ❤️