Нічна маска від L'Biotica
Враження від L'Biotica Dermoask Night Active Exfoliation
Якщо ви думаєте, що це звичайна нічна маска, то помиляєтесь😉 я була здивована, прочитавши інструкцію до цього засобу, та попри це результат не може не тішити 🥰.
Цю масочку я маю у форматі пробника 12мл, його вистачає на багато застосувань.
Додаю інструкцію до цієї маски:
Нанесіть маску на очищену шкіру обличчя,шиї та декольте. Ми рекомендуємо робити це між 22:00 і 1:00, коли починається розмножений поділ клітин шкіри Залишити на 10-5 хвилин, потім змити теплою водою. Використовуйте кожні З дні серією з 8 процедур. У разі чутливої шкіри використовуйте один раз на тиждень серією з 4 процедур, скоротивши час
нанесення до 8 хвилин.
Я дотримувалась цієї інструкції та наносила цю маску у запропонований час, а нижче додала фото шкіри після 8-ми процедур.
Я не скажу, що помітила значний накопичувальний результат і думаю, що цю маску можна використовувати і одноразово при бажанні та потребі. Чудовий результат на шкірі видно і з 1-го застосування: тон шкіри рівний, вона гладенька, пори чисті, а шкіра наче наповнена. Одразу після змивання цієї маски, шкіра дуже ніжна на дотик, така гладенька та добре зволожена, адже доглядові засоби по ній довше вбирались. Такий ефект мені дуже подобається, і при частому використанні цієї маски, звісно, шкіра виглядає свіжою та доглянутою.
Консистенція маски кремова, наче трішки силікониста, розприділяється дуже легко, утворюючи на обличчі гладкий шар. Колір білий. Запах нагадує засоби з цинком, та більш кремовий.
Змивається маска добре, після неї шкіра дуже гладка на дотик.
У складі є емоленти, напевно вони забезпечують таку гладкість маски, гліцерин, мигдальна кислота, цетеариловий спирт, олія авокадо, силікон, екстракт кори дерева, екстракт білого трюфелю, молочна кислота, консерванти та ароматизатори.
Коментарі (0)