saybeautyk

FROSTY BERRY & BLISS CAKE BY FANTASY COMMUNITY PERFUMES

Цей аромат з нової колекції не зміг залишити мене байдужою, хоча спочатку я на нього не робила ставок від слова зовсім.

Я думала, що це буде ягідний компотик, а він виявився набагато глибший і цікавішим, ніж малювало моє уявлення.

Нічого схожого я ще не чула в жодних парфумах, і він дійсно зміг вразити!

У мене фірмовий семпл на 2 мл, знаходиться він у картонному пакуванні, на якому вказано ноти та зображені повнорозмірний флакон аромату.

Розпилювач тут хороший, він видає дрібну хмаринку аромату, не тече і не плюється, але іноді все ж таки може заїдати)

Frosty berry&Bliss Cake - це аромат на грані з гурманікою, але він не йде повністю в оперу «їстівних» парфумів.

Верхні ноти: Чорна смородина, Конвалія та Бісквіт

Середні ноти: Чай та Рис

Базові ноти: Кедр та Білий мускус

Стартує надзвичайно яскраво - дійсно відчуваються заморожені ягоди, які ви щойно витягли з морозилки. Я не знаю, яким чином бренд зміг передати ноту морозного холоду, але вона тут є і це дуже незвично для мого носу.

Відчувається соковита смородина з дещо пудровими акордами, і на диво я тут чую ще журавлину і кізіл, хоча їх не заявлено у піраміді.

Потім зʼявляється вершкова (на моє сприйняття) і «прозора» нота рису - розвареного, мʼякого і дуже ароматного, ніби його тільки зняли з плити.

І тут відбувається магія - ягоди в поєднанні з рисом починають нагадувати випічку, але для мене це не бісквіт, а творожний чизкейк на основі подрібненого печива «До кави».

Ягоди трохи відходять на другий план, а чизкейк звучить так натурально протягом всього часу, при цьому зовсім без солодкості.

Аромат не викликає бажання їсти, він здається мені дуже освіжаючим за рахунок тих самих морожених ягід.

Звучить неймовірно смачно і дорого, стійкість тут чудова - до 5-6 годин на шкірі, а на одязі до самого прання. Шлейф помірний, на відстані 1-1,5 метрів.

Часто буває таке, що я слухаю аромат і з перших разів хочу його офлаконити, а коли купую повнорозмір, то він перестає подобатись.

З Frosty Berry&Bliss Cake все сталось рівно навпаки - я постійно хочу відчувати цей парфум на собі і мій семпл вже майже закінчився, тож я поки його економлю і чекаю виходу у форматі 11 мл, щоб поставити новенький флакон на свою полицю і насолоджуватись ним щодня)

Я почала носити аромат рівно в той момент, коли на вулиці похолодало і температура за вікном сягає 0-6 градусів.

В таких умовах він звучить розкішно - мʼяко і морозно, яскраво і тихо водночас.

Тепер мені цікаво, як цей аромат буде звучати в більш теплу погоду 15-20 градусів - чомусь впевнена, що він стане більш солодким і бісквіт стане домінуючим, тому навесні хочеться відчути його у всій красі.

Ця колекція, на мій смак, вийшла найкращою у бренду, бо кожен аромат - це щось особливе, чарівне і невимовно красиве 💔