Помічник у боротьбі з проблемами шкіри рук
На допомогу до нас у будь яку погоду, мчиться бренд Shelly, який давно зарекомендував себе як експерт у сфері догляду за руками і за шкірою стоп і являється постійним помічником майстрів манікюру
Це той випадок, коли продукт дійсно розділяє твоє життя до та після. Визнаю, цей набір в мене більше через мою маму та бабусю, але я вражена була не менше і рада що обрала саме набір.
Він складається з трьох кремів для рук, які трошки відрізняються дієчовими речовинами, але головна мета в них однакова - зробити ваші руки ідеальними. У засобів спільний об'єм (40мл) і плюс мінус схожий аромат ( окрім піона - там найприємніший аромат, який робить нанесення ще більш приємим). Текстура - теж однакова. А от доречі поглинання засобу, живлення - різне.
Крем для рук і нігтів з кератином, сріблом і екстрактом ар ніки
Саме цей крем з трьох, я обрала для бабусі. І вся справа в його властивостях. З всіх них, він має найбільш "жирну" текстуру і найбільш повільно поглинається. Окрім класичного складу (такого як гліцерін, масло ши, і іншими компонентами) , в ньому містить компонент, який найбільш і підійшов моїй бабусі.
Екстракт арніки являється противозапальним засобом, який має ранозагоюючі і заспокійливі властивості. Мазі на основі цієї квітки, активно використовуються проти синяків, зуду, набряків.
Можливо дія не в ній, але з всіх трьох, цей крем краще всього справився з грубою шкірою рук, зробивши її м'якою та ніжною. Арніка, не арніка, але він так сподобався бабусі, що вона запитала "Що буде, якщо нанести його на обличчя?"
Тож який висновок по цьому крему :
- Поглинання: повільне
- Зволоження: високе
- Пом'якшення: високе
- Липкості немає
Крем для рук і нігтів з колагеном, еластином і екстрактом півонії
Ще з примітки про аромат, можна було здогатися - цей я обрала для себе. Він має найбільш виражену квіткові віддушку серед інших, а також налегшу текстуру. При контакті з шкірою, він починає просто танути і ставати легкою емульсією, яка швидко поглинається шкірою, залшаючи її ніжною і гладенькою. Такими ніжними і гладенькими, мої руки ніколи не були. Це комфорт без обтяжень, без липкості і очікування "коли ж воно вбереться".
Продукт гарно зволожує кутикулу, робить її більш м'якою і не дає їй тріскатися. При регулярному використанні, помітила що майже нема заусеніц.
Що до складу, то тут мені складно сказати, бо склад наче гарний, але не уявляю як ці компоненти могли вплинути на властивості крему ( окрім Elastin)
- Поглинання : швидке
- Зволоження : середнє
- Пом'якшення: високе
- Фініш : матовий, софт тач так би мовити))
- липоксті немає
Крем для рук і нігтів з алантоїном, екстрактом равлика й маслом ши
Цей крем дістався поціновувачу кремів для рук, його справжньому любителю і головному експерті - моїй мамі. Її шкіра суха і потребує постійного зволоження. Так ось цей крем - ідеальний для сухих рук. Алантоїн став невід'ємлимою частиною догляду за шкірою ніг та рук, то ж побачивши його в складі, моя мама одразу сказала "ЧУР МІЙ". Він легко розподіляється по шкірі і поступово поглинається. Шкіра виглядає більш доглянутою, та й по власним відчуттям - наче більш пружною. Ефект саме від цього, як на мене - триває набагато довше, що впринципі і необхідно моїй мамі. Він прекрасно зволожує шкіру, живить її і не дає пересихати ще деякий час. На дотик вона неначе оксомитова, текстура більш рівна. Кутикула теж полюбляє цей крем, навіть не потрібне зволоження у вигляді олійки. Гарно прибирає подразнення, прискорює загоєння. Повірте, моя мама яка часто то поцарапається то ще щось - помітила цю дію
- Поглинання : середнє
- Зволоження: середнє
- Пом'якшення : високе
- Фініш : "ідеально зволожених рук, які треба на обкладинку журнала"
- Липкості немає
Коментарі (0)