Бадьорий ранковий догляд за шкірою навколо очей
Я вже розповідала про засоби українського виробника Sane, які закріпилися у моїй доглядовій рутині. А ось крем під очі від Sane спробувала вперше.
Крем направлений на боротьбу з темними колами набряками під очима:
- Сприяє зменшенню темних кіл під очима
- Сприяє зменшенню набряків • Інтенсивне зволоження
- Поліпшення текстури шкіри
Дослідження показали, що 85% жінок відзначили зменшення темних кіл під очима після двотижневого використання крему.
Пакування: м'яка компактна туба у коробці. Загальне оформлення бренду мені до душі, бо люблю його лаконічність.
На упаковці представлена інформація про склад, використання та запобіжні заходи. Тут немає гучних обіцянок або детально про очікуваний результат.
На питання : Для чого крем і що має робити?,- відповідає його назва.
На коробці також є Qr-код, щоб не загубити сторінку товару.
Туба має зручний вузенький носик, який слугує аплікатором для нанесення.
Об'єм: 10мл. Використовується помірно.
Чому називаю цей крем бадьорим? -Тому, що, він має секретний компонент, без якого багатьом складно уявити свій ранок: Кофеїн. Я хоч каву п'ю не часто, та цей божественний аромат кавових зерен щоранку допомагає мені прокинутися, особливо після безсонної ночі.
Обожнюю цей аромат. ☝️ Проте, варто пам'ятати, що тут є ароматизатор.
Основні діючі компоненти:
• Кофеїн: зменшує набряки та покращує мікроциркуляцію, що допомагає зменшити темні кола під очима.
• Ніацинамід: покращує текстуру шкіри, зменшує запалення та вирівнює тон шкіри.
• Олія ши: інтенсивно зволожує та живить шкіру, надаючи їй м'якості.
• Сквалан: забезпечує зволоження та захист, покращує еластичність шкіри.
• Олія авокадо: багата на вітаміни, живить та зволожує шкіру, сприяє її відновленню.
• Екстракти рослин: мають антиоксидантні властивості, заспокоюють шкіру та покращують її загальний стан.
Спосіб застосування: Нанесіть крем на чисту суху шкіру під очима масажними рухами. Дочекайтеся повного поглинання.
Рекомендується наносити два рази на день: зранку та ввечері.
Текстура кремова білого кольору. Схожа на текстуру крема для обличчя Sane, зовсім трохи щільніша.
Поглинається помірно. Липкості не залишає, але відчувається легка олійність. Слід враховувати це, якщо планується макіяж.
Для чутливих очей гарно підійшов. Розрахований для усіх типів шкіри.
Помітила, що з цим кремом зона під очима виглядає більш здоровою. Повністю темні кола не зникли, але менш помітні. Крем діє швидко, за дією нагадує рідкі патчі.
Покращення стану шкіри навколо очей були помітні вже за тиждень використання. Подобається як його соло дія, так чергувати з іншими засобами.
З кремом шкіра стає більш пружною. Зволоження зберігається так довго, що зморшки не мають жодного шансу 👍.
Власне, непоганий бюджетний варіант на кожен день!
Також можуть зацікавити огляди:
- Крем для чутливої шкіри обличчя, з гіалуроновою кислотою + вітамін С + Е Sane: https://club.makeup.com.ua/post/50856/
- Пінка для вмивання Sane Cleansing Foam With Wheat Proteins 3%: https://club.makeup.com.ua/post/49759/