NanoCode Гіалуроновий кре м для обличчя
Базовий крем в догляді за нормальною та сухою шкірою обличчя
NanoCode крем гіалуроновий - базовий засіб для ефективного зволоження нормальної та сухої шкіри обличчя. Для мене, як прихильниці багатоступеневого догляду за шкірою, крем добре взаємодіє з різними сироватками/ампулами та підтримує достатній рівень зволоженості шкіри. Мініатюри крему вистачило майже на місяць, далі, детальніше про сам засіб та результат 🤍
Для знайомства з брендом у мене був формат мініатюри крему, об'єм 10 мл. Цього вистачило майже на місяць щоденного використання.
Флакон має помпу-дозатор, мені дуже подобається такий формат паковання, зручно та гігієнічно.
Склад: Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cetearyl Alcohol, Sodium Hyaluronate, Glycerin Monostearate, Butyrospermum Parkii Butter, Glyceryl Stearate, Glycerin, Daucus Sativus (Hoffm) Roch Extract, Isopropyl Palmitate, Hydrolyzed Collagen, Hydrolyzed Elastin, Beta Glucan, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Sodium Polyacrylate, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Parfum, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sorbic Acid
Склад містить такі цікаві позиції, як олію мигдалю та масло ши, екстракт насіння моркви (для підтримки еластичності капілярів), гліцерин, колаген, еластин. У складі є силікони, але моя нормальна, схильна до зневодненого стану, шкіра цілком нормально їх сприймає, тим паче, крем наношу 1 раз увечері на сироватку.
Консистенція - густа, кремова, насичена, але дуже легко наноситься на шкіру.
Витрата - доволі економна, якщо наносити тонік, сироватку/есенцію, а потім крем, то за рахунок його насиченої консистенції та складу з маслами, то потрібно зовсім небагато.
Аромат - класичний, кремовий, майже не відчутний, злегка нагадує масло ши