Олена Романюк

Invisibobble та їх різноманіття

На перший погляд, Invisibobble можуть здаватися однаковими яскравими пружинками, але це не зовсім так. Коли вже маєш декілька видів, то розумієш, що Invisibobble варто обирати не лише по кольорам, вони відрізняються по жорстокості спіралей, яка обумовлена матеріалом відомих аксесуарів. Виробник вже розширює асортимент для різних типів волосся, тож, пропоную розглянути в моєму дописі 4 види лінійок Invisibobblе, які абсолютно не схожі між собою 🤍

Invisibobble Original Crystal Clear 🤍 - з назви зрозуміло, що мова йде про прозорі аксесуари. Якщо вагаєтеся, який колір взяти, то ці, найкращий варіант. Моя донька ще вважає їх найгарнішими.

Це варіант для усіх типів волоссів, спіральки доволі м'які, але щільні, комфортні в 2 оберти на волоссі та на руці в якості браслету.

Invisibobble Earth Respiraled 🤎 - лінійка бренду, присвячена Землі, матеріал резинки на 60% виготовлений з переробленого TPU (термопластичного пластику). Кольори максимально наближені до натуральних. Їх аж 2 в коробочці.

Ця лінійка також для усіх типів волосся, але тут в рази щільніші та грубіші спіральки, вони не такі м'які, як в Crystal. Тобто, для мене, тактильно та по відчуттям на волоссі, ці резинки тугіші і точно добре утримають високий хвіст чи гульку.

Для тонкого, не дуже густого волосся, як в мене, обидва варіанти гарні, не ламають волосся, не залишають слідів, не тиснуть, їх можна використовувати, якщо наносиш маски, мити, і взагалі, я не стрижу каре, відрощую волосся, бо маю запас гарних резинок Invisibobble 😅!

До речі, за Crystal Clear дякую Оксані 😍 ksnklb , бо це був подаруночок від неї

Моя веселка Invisibobble, показую усі відтінки, які маю та коротко про кожен (знизу уверх) :

Invisibobble Original Matte Me Myselfie and I 🩷- дуже гарний, матовий блідо-рожевий відтінок. Схожа на лінійку Earth Respiraled по щільності(жорсткості) спіралей, і найтугіша з усіх, що в мене є. Буде дуже добре тримати і густе, і тонке волосся. Матеріал - пластик.

Invisibobble Original Crystal Clear 🤍 - прозорі, трішки сяючі, раджу до придбання, якщо не любите яскраві відтінки, сподобаються і дівчаткам поменше, бо з цією резинкою дуже легко вчитися зав'язувати хвостик. Матеріал - силікон.

Invisibobble Earth Respiraled 🤎 - один з плюсів цієї лінійки, що тут 2 відтінки резинок в 1-ій коробочці. Дуже класно виглядають на білявому волоссі. По жорсткості й тугості вони уступають рожевим Matte, але щільніші за прозорі Crystal. Матеріал - пластик.

Invisibobble Forbidden Fruit 💚 - улюблений весняно-літній відтінок. Ця лінійка схожа з прозорими Crystal, лише трішки жорсткіші спіралі. Ці резинки у мене ще з лютого, не розтягнулися, не порвалися. Хоча користуємося ними вдвох з донькою. Матеріал - пластик.

Резинки Invisibobble полегшують мені процес відрощування волосся, поруч з іншими елементами догляду, а їх практичність та зручність точно вартує своєї ціни 🤍