Mandarinka

Різдвяний бальзам для губ від Tink: справжній подарунок для губ

Різдвяний бальзам для губ від Tink: справжній подарунок для губ

Вітаю! У мене є декілька бальзамів від Tink - оскільки я не виходжу на вулицю в будь-який сезон без зволоження губ, але цей мені хочеться використовувати навіть в приміщеннях - для мене це рідкість. А тут просто насолоджуюсь!

Я вже тестувала різдвяний набір від Tink - де є крем для рук і бальзам для губ, писала про нього тут https://club.makeup.com.ua/post/54733/. Але якщо в наборі аромат здався для мене трошки специфічним, і бальзам був дуже густим, що навіть доводилось з силою натискати щоби отримати засіб, то цей бальзам точна протилежність.

Різдвяний бальзам Christmas Cookie має цікаве святкове пакування, можна прикрасити ялинку як іграшку або просто інтер'єр. Стане крутим наповненням до подаруночку.

• Бальзам Christmas Cookie має дуже ніжну консистенцію, якщо придивитись то можна побачити навіть дуже дрібні блискітки, але на губах їх не дуже помітно.
  • У бальзама дуже приємний аромат цукерок або жувальної гумки, на смак він також солоденький. Абсолютно відсутній хімозний чи неприємний післясмак, чим часто грішать бальзами.

Що маємо окрім чудового різдвяного дизайну та приємного смаку:

✔️ Чудове зволоження губ. Тестувала навіть за перших морозів, губи зволожені і не обвітрюються.

✔️ Діє легкий приємний блиск губам

✔️ Максимально приємний в експлутації, настільки що його хочеться наносити навіть тоді, коли в цьому немає необхідності.

Дуже рекомендую до покупки Бальзам для губ Tink Christmas Cookie для себе і на подаруночки рідним ❤️