Бургунді - улюблена туш у новому відтінку
Фанати Lash Sensational, ви тут?)
Багато років я користувалась класичною Lash Sensational, а тепер вирішила спробувати популярний відтінок бургунді - і як же це красиво! По технічним характеристикам туш така само класна, як і чорна - силіконова вигнута щіточка, що чудово розділяє, подовжує та підкручує війки, створюючи ефект нарощення, стійкість протягом всього дня та цей багатий відтінок - ну вау 😍.
Особливо мені подобається, що з Lash Sensational немає сюрпризів в плані чутливості очей - вона не викликає подразнення або алергій, як це іноді буває. Крім цього чорної туші мені вистачало на максимально довгий строк в порівнянні з аналогами інших брендів, тож тепер цікаво буде перевірити, чи бургунді така ж довговічна)).
Для порівняння зробила свотч поруч з чорною тушшю, але як на мене, то навіть на макро фото очей помітно, що це не класичний колір, а більш м'який коричневий з червонинкою.
Перші пару тижнів текстура туші трохи рідка і може дещо склеювати війки, але я просто дістаю щіточку і кілька секунд даю продукту підсохнути, тоді процес фарбування проходить максимально комфортно🤗.
В загальному образі все виглядає дуже гармонійно, вії виразні, дуже добре підкреслені, при цьому є певна родзинка. А ще це ідеальний варіант для зелених очей, от спробуйте і побачите різницю😉.
Коментарі (0)