Vikulyk

Шампунь для бороди від італійського бренду

Barba Italiana-це чудовий італіський бренд для чоловіків, асортимент якого вражає, тут є продукція на будь-який навіть найбільш вибагливий смак мужньої половини людства.)

Сьогодні розповім про враження мого чоловіка на шампунь для бороди і обличчя, в доволі гарному крафтовому дизайні.

Текстура класична, сереньої густини.

Аромат мускулинний: він деревинно-спецієвий, добре відчуваю тут бергамот. Назвати унісексовим його не можу-це чисто чоловічий запах.

Піниться він добре, ніжна пінка доволі пишна і дбайлива.

Процес використання зручний і приємний, крім того підкуповує універсальність, адже він чудово підходить для всього обличчя, а не тільки для волосяної частини.

Враження від використання:

• Чудово і якісно промиває бороду і обличчя, даруючи відчуття чистоти і свіжості більше, ніж від класичного засобу.
  • Пом'якшує вуса і бороду , волоски не такі жорсткі і легше вкладаються. Цей аспект ще буде плюс для мене, чи для будь-якої іншої жінки, що живе з бороданем 😁
  • Шкіру не сушить, залишає її гладенькою і ніжною, вона приємна на дотик.
  • Економний у використанні.

Засоби від італійського бренду дійсно відчуваються якісними і вразять будь-якого чоловіка і навіть його даму, тому такий подарунок неймовірно потішить коханого, а великий асортимент товару дозволить підібрати кожному потрібну річ.