Anna_feerie

І ніжки пом'якшить, і радікуліт вилікує, і м'язи після тренування розігріє))

В цього крему просто надзвичайні властивості, але є секрет: якщо нанести звичайну кількість (такої як на фото вистачає на обидві стопи) - то отримуємо просто гарне зволоження та живлення. Але якщо взяти більше - десь чайну ложку на одну ніжку - то через пару хвилин починається дуууже сильне зігрівання, ніби від перцевого пластиря або гірчичника! Коли вперше я спробувала цей ефект, то хвилин 20 не могла заснути, настільки потужно покращилась мікроциркуляція і стало не те щоб тепло, а навіть жарко)). Це максимально круто в холодну пору, особливо після довгої прогулянки або, наприклад, коли ви потрапили під снігодощ та перемерзли.

В складі масло ши, гліцерин, жирний спирт, вітамін Е, а також екстракти кориці та імбиру - саме вони відповідають за розігрів наших п'яточок (і не тільки)). Консистенція мені нагадує взбите суфле, навіть виглядає апетитно, а пахне корицею - ну дуже смачно🥰. Баночка містить захисну мембрану, що також доволі зручно.

Маю сказати, що як крем для ніжок цей бальзам (на відміну від мого попереднього дорогущого крема, який виявився вазеліном - https://club.makeup.com.ua/post/56255/) працює чудово, шкіра дійсно зволожена та гладенька, огрубілі ділянки пом'якшуються та їх легко прибрати пилкою для ніг навіть без попереднього розпарювання, а просто під час прийняття душу.

Але тепер цей засіб в мене відібрали😁. Бо нещодавно чоловік після тренувань потягнув спину та м'язи і я запропонувала спробувати свій диво-кремчик - і це реально працює! Ефект розігрівання триває хвилин 20-25, а після цього тіло набагато краще почувається і відновлюється.

Та наголошую - тут важлива кількість засобу! Якщо хочемо палаючого ефекту, то не варто економити - беремо щедро і втираємо🙃.

P.S. Добре, що маю ще один новий продукт для ніжок, бо ця банка перекочувала в розряд лікувальних засобів (ще й свекру обіцяла зробити відливант)). Відчуваю, що скоро треба буде купувати нову баночку, але радію, що одного разу переборщила з нанесенням і зрозуміла, який насправді скарб зробили Shelly).