olena_glossy

Сироватка для росту волосся "Мультиактивний комплекс" з екстрактом шишок хмелю Hillary

Сироватка для росту волосся "Мультиактивний комплекс" з екстрактом шишок хмелю Hillary

Проблема випадіння волосся знайома багатьом, і для мене це не просто сезонний виклик, а щось, з чим доводиться боротися регулярно через стрес та зміни рівня вітаміну D. Тому цю проблему вирішую комплексно: вітаміни, заспокійливі засоби та, звісно, зовнішній догляд. Цього разу спробувала "Мультиактивний комплекс" від Hillary, який є засобом для стимуляції росту волосся.

Пакування. Зовнішня біла коробочка з мінімалістичним дизайном та всією необхідною інформацією. Усередині - білий матовий скляний флакончик (50 мл) із піпеткою з білим гумовим наконечником, як у сироваток для обличчя.

Склад: Aqua, Alcohol, Humulus Lupulus (Hops) Extract, Glycerin, Trehalose, Caffeine, Wheat Protein, Camellia Sinensis Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Panthenol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Активні компоненти:

• Екстракт шишок хмелю: антиоксидант, що активізує обмінні процеси в епідермісі та нормалізує жировий баланс шкіри.
  • Кофеїн: стимулює кровообіг, допомагаючи волоссю рости.
  • Протеїни пшениці: зволожує, зміцнюють структуру волосся, роблячи його більш еластичним.
  • Екстракт зеленого чаю: антиоксидант, заспокоює шкіру голови та бореться з лупою.
  • Екстракт розмарину: стимулює кровообіг і зміцнює волосяні фолікули.

Чи бентежить мене спирт на початку складу? Абсолютно ні. Я користуюсь втирками від випадіння та для росту волосся на спиртовій основі вже багато років. У такому виді продукту не викликають появу лупи чи сухості (перевірено на жирному та нормальному типі шкіри голови). Навпаки, мені здається, вони з меншою ймовірністю будуть викликати надмірну жирність волосся.

Враження від використання

🔸Текстура та аромат: сироватка рідка, як водичка. Прозора з ледь помітним жовтим відтінком. Аромат спиртово-солодко-травʼяний, ненавʼязливий. Після поглинання та висихання невідчутний.

🔸Як використовувати: після миття, коли волосся ледь підсушене, нанести на шкіру голови, помасажувати 3-5 хвилин і не змивати.

🔸Особливість: враховуючи дуже рідку текстуру сироватки, раджу давати її по декілька краплин та одразу втирати, щоб вона не встигала стікала чолом.

🔸Чи провокує надмірну жирність волосся? Ні. Як мила голову щодня, так і продовжую. Протягом дня воно виглядає свіжим. Але, звичайно треба мати міру з кількістю нанесеного засобу.

🔸Результат. Сироватка стимулює ріст нового волосся ("антенки" пробиваються швидше) та водночас запобігає його випадінню, адже зміцнює його. Волосся по довжині відростає швидше.

🔸Швидкість запуску цього процесу, на мою думку, залежить від того, якими засобами користувались до того, як волосся росте загалом і чи нема дефіцитів в організмі. P.S. Для мене непроблемно раз в 3-4 місяці обрізати 10 см довжини і на мені сироватка спрацювала дуже швидко - вже за 1,5-2 тижні використання було видно перші результати. Нових антенок стало більше, і ті що були суттєво відросли. Але для цього були передумови!

🔸Тож хочу ще раз хочу наголосити - якщо стимуляція росту потрібна під час / після несезонного випадіння волосся, то потрібно пропрацьовувати причину комплексно.

Для мене сироватка "Мультиактивний комплекс" від Hillary виявилась дієвим та зручним у використанні засобом для росту волосся, яким я повністю задоволена. Рекомендую! 🙌