ksnklb

Комфортне вмивання та якісне очищення

Різноманітні засоби для вмивання мають особливе місце у моїй рутині) Так, зазвичай для вмивання особливо багато не потрібно, та якщо піти обирати гель чи пінку, можна знайти багато різного та цікавого.
Гель для вмивання La Grace має у складі м'які ПАР, які попри якісне очищення, за відчуттями майже "до скрипу", не сушать шкіру та не стягують її. На дотик обличчя гладеньке, на вигляд добре очищене, а за відчуттями є свіжість)
Ще у складі є зволожуючі компоненти, пантенол, навіть є ментол (може це він так освіжає), консерванти, ароматизатори та барвники.
Так, гель має блакитний відтінок) Консистенція гелева, густа, при контакті з водою він не піниться, і на обличчі не піниться). Аромат свіжий, косметичний, трішки ніжний і не заважає.
Загалом гель ніжний до обличчя, мені подобається той ефект "майже до скрипу" після нього, адже на дотик обличчя дуже гладке, і на вигляд я те саме бачу у дзеркалі: гель наче вирівнює шкіру, освітлює її, не після всіх сульфатних вмивачок є такий ефект).
У мене менший формат баночки) об'єм 50мл, та витрата невелика, тому думаю, що його вистачить надовго. Баночка маленька і може поміститись будь-де. Дозатор – помпа, видає засіб добре.
Білий колір з блакитними вставками у дизайні виглядає приємно.