Sofiia_Ts

Tink Christmas Cookie Lip Balm

До свята Миколая поділюся з вами ще знахідками новорічних подарунків для найрідніших 🤍

Подаруночок, який завжди буде при нагоді та універсальним для кожного в зимовий період часу - це бальзам для губ.

А в Tink вони подбали про його новорічний настрій, оскільки упакували його в різдвяне печивко, почарували над його ароматом та смаком 🍬

І вийшло таке миле чудо у вигляді іграшки на ялинку 🎄

Пакування у вигляді печива із «Шрек» мене підкупило одразу 😍 Виглядає надзвичайно мило та пробуджує у тобі дитячу радість.

Бальзамчик має цілих 15 мл та скошений аплікатор з невеличким отвором, яким зручно дозувати та наносити продукт.

Консистенція вазелінова та щільна, проте після нанесення він наче розігрівається від температури тіла, і стає рідшим та відчувається легшим.

А найцікавіше, аромат цукрового печива з начинкою, і на смак такий же 🤤 Його можна полюбити не тільки через ефект, а і смак 🤩

І не можу відзначити колір, він має приємний рожевий напівпрозорий відтінок, який видніється на губах ледь помітно.

Чесно, я не очікувала за таку ціну та оздоблення таку якість зволоження та захисту, оскільки я його використаю як і вітряний день, і мої губи абсолютно не пересохли 😱

Petrolatum, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Cera Alba, Synthetic Beeswax, Methyl Gluceth-20, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Parfum (Fragrance), Tocopheryl Acetate, Aqua (Water), Sodium Saccharin, Synthetic Fluorphlogopite, CI 77891, CI 12335, CI 77861.

Він має поживний та насичений склад, що якраз потрібно губах у холодний період часу.

Він на основі вазеліну, який буде перешкоджати втрати вологи та висиханню губ. А доглядові компоненти у вигляді бджолиного воску, олій жожоба та виногрвду додатково зволожують та оберігають.

Бальзам для губ від Tink просто знахідка через новорічних наборів, такий подарунок буде приємністю для кожної 🤍