Бальзам LUM « Сила та блиск»
Як він працює на моєму волоссі?
В мене дуже вибагливе волосся. І якщо догляд не підходить, або до кінця не задовольняє всі потреби, то тоді можна знімати огляди "Як не повинно виглядати волосся".
Але, якщо догляд підібраний ідеально, то й волосся буде виглядати дуже класно.
А ще, я вже переконалася, що найкраще продукти працюють в парі. Звичайно, можна мати шампунь одного бренду, бальзам іншого, маска ще іншого ( я сама так робила недавно), але тоді точно не буде все повністю чудово.
Я зрозуміла, що таки має бути однакові шампунь і бальзам, тоді вони взаємодоповнюють і підсилюють дію один одного.
Для мене дуже важливо підібрати " правильний" бальзам. Бо саме він для мене відіграє ключову роль. Це ніби завершальний етап, який створює зачіску.
І я від бальзаму хочу, щоб він не обтяжував волосся, щоб воно було гладеньке і блискуче, розсипалось в не електризувалося. І з цим справиться не кожний бальзам.
LUM мені підійшов по всіх критеріях. Справді. Це той випадок, коли результат видно не тільки по словах, а й на ділі.
В мене дуже сухі кінчики, є пухнастість і пористість. А цей бальзам ідеально з цим справляється.
В складі є олія жожоба, зелений чай, камелія, кератин, олія арганії, пантенол, розмарин, чорний кмин. Ці інгредієнти живлять волосся, забезпечують відновлення в реконструкцію.
І дійсно, волосся ніби "прокинулось".
Бальщам, як і шампунь, мають трішки специфічний запах...ніби травʼяний. Воно й не дивно, враховуючи натуральний склад.
Але мене цей запах не бентежить, тим більше, він швидко вивітрюється.
Зате результат видно зразу.
Волосся стало гладке, блискуче, зовсім не пушиться і не електризується.
Висновок: цей бальзам ніби створений для мого волосся. Він врахував всі мої потреби, і задовольнив їх. Результат я бачила одразу, він справді є, і він помітний.
Тому для мене це дуже класний продукт, яким я користуюсь з задоволенням. Він точно зробить волосся кращим ❤️
Коментарі (0)