Kristina S

Ти маєш відчути цей аромат

Ти маєш відчути цей аромат

Я регулярно поповнюю свої запаси зволожуючих засобів для тіла. Мені подобається коли є вибір під будь-який настрій і потреби. Відчувши аромат цього молочка - рука тепер тягнеться тільки до нього. Це неймовірно затишний,теплий та солодкий медовий аромат - ідеально для холодної пори року.

Я слідкую за Injul Cosmetics майже з початку їх створення. Все починалося з вишневої серії,а зараз є "Summer","" Rouge "," Narcotic".
Я почала знайомство із "Summer Me" і просто у захваті. Для комплексного догляду рекомендую використовувати разом із скрабом та гелем для душу цієї серії. Тоді аромат буде ще стійкіший.

Парфумерна композиція вразила мене з першого нанесення. Аромат здається мені знайомий,але і досі не можу збагнути де відчувала його.
Для мене він розкривається медово-квітковими нотами. Мені подобається як гарно ваніль його доповнює. Це "дуже смачний аромат". Він додає атмосфери у будь який час доби.
Не тільки аромат мене порадував,а і текстура та властивості.

Молочко легко розподіляється і швидко вбирається, але не безслідно. Засіб всотується і огортає тонкою плівкою шкіру. На тілі взагалі не відчувається. Лише якщо доторкнутися можна відчути зволоженість і побачити гарний блиск.
Я вражена стійкістю аромату. Перші декілька годин він добре відчувається. І навіть після 6 годин він звучить,але вже близько до шкіри, ніжно і легко.

Пластикова прозора пляшечка має мінімалістичний дизайн.
Чорні та золоті елементи у поєднанні з білим виглядають естетично і ненав'язливо.
Глянцеві наліпки, з обох боків тари, якісно наклеєні.
Дата виготовлення та кінцевого споживання надрукована на дні. Фарба не стирається навіть якщо добре потерти. Мене це також приємно здивувало,адже у багатьох засобів надрукований шрифт швидко зникає.
Дозатор -помпа - мега зручно. Можна навіть ліктем натиснути і без проблем отримати засіб.
Консистенція - кремова. Це не прям рідке молочко, воно тримає форму. Має легку але поживну текстуру.
Об'єм - 275 мл. Витрата економна за рахунок текстури,тому выставить на довгий час.

• Екстракт ламінарії
  • Олії шипшини,фісташки, мигдалю, каріте та насіння абіссінського катрану
  • Пантенол
  • Токоферол

Живлять,зволожують, та відновлюють мікро пошкодження шкіри. Антиоксидантні компоненти запобігають сухості, покращують текстуру шкіри.

Мені подобається філософія бренду та слоган:" Розкіш бути собою". Відчувається як багато вкладено у ці слова.

Після використання зволожуючого молочка "Summer Me " я дійсно відчуваю себе розкішно. Аромат здатний підіймати настрій. Він теплий і знайомий ніби з дитинства.
Як на мене, ідеально використовувати його саме в холодну пору року.

💫Мінімалістичний дизайн не набридає
🧴Зручний дозатор спрощує використання
😍Смачний аромат зачаровує з першого вдиху
🌿Поживний склад
💧Легка текстура
💰Економний розхід

Я полюбляю використовувати це молочко саме ввечері. Не поспішаючи приділити час собі :заварити смачний чай, намастити кожен сантиметр тіла за переглядом фільму і засинати з приємним ароматом на усю кімнату.