5 найкращих засобів для зня ття макіяжу
повертаюся до кожної з цих баночок не вперше і дуже хочу поділитися!
Є те, що об’єднує усі ці 5 засобів для демакіяжу:
- впораються зі стійким макіяжем
- підійшли сухій шкірі, комбінованій, та з жирною Т-зоною (тестували всією родиною)
- не спровокували комедонів, запалень, алергій ( пам’ятай, що в цьому плані все індивідуально)
Banila Co Clean it Zero Cleansing Balm Original
Гідрофільними бальзамами я не прибираю макіяж з очей, адже потім відчуття олії в них нікуди не дінеш. Я використовую його скоріше для очищення, але є в моїй косметичці помади, з яким цей продукт впорається за лічені секунди, хоча міцелярною водою довелося б терти.
Мені також подобається, що такий продукт зручно взяти з собою в дорогу, на відміну від гідрофільної олії.
Бальзам від Banila Co:
- твердий, але тане від тепла рук і стає ніжною олією;
- містить екстракт папаї, який бореться із сальними пробками;
- відбілює шкіру та вирівнює тон завдяки ацеролі у складі;
- має приємний, проте ненав’язливий аромат.
Bioderma Sebium H2O Micellaire Solution
По відчуттях, це як демакіяж і тонік в одному. Шкіра одразу стає такою гладенькою. А ще, мене вразило, що цей продукт добре бореться з моїми чорними цятками, їх помітно стає менше, і ніякий «колючок» на носі.
Міцелярний лосьйон від Bioderma:
- призначений саме для жирної та комбінованої шкіри;
- зволожує, та при цьому матує
- дарує здорове сяйво, покращує тон шкіри;
- економний у використанні.
Pharmaceris T Sebo-Micellar Solution Cleansing Pharmaceris T Sebo-Micellar Solution Cleansing
З цим малим ми ще з часів, коли я боролася з акне. Його формула теж розроблена для жирної шкіри і здатна регулювати вироблення себуму. Моя шкіра дуже суха на периферії, і досить жирна в Т-зоні. Ця міцелярка ніби трохи урівноважує цей момент.
Міцелярна вода від Pharmaceris:
- не сушить шкіру, проте усуває жирність;
- містить мигдальну кислоту, яка нормалізує бактеріальний баланс епідермісу і бореться з висипаннями;
- такоє сприяє очищенню пор, зменшує ризики появи комедонів;
- має найбільш насичений аромат, з усіх представлених.
Babe Laboratorios Soothing Micelar Gel
Мій найкращий друг в усіх подорожах. Дуже крутий формат паковання, та і самого засобу. Він має консисте нцію геля, який легко розподіляється по шкірі. Формула тут дуже делікатна, тому з надто активним вечірнім макіяжем доведеться повозитися. Але шкіра буде добре зволоженою після такого вмивання і готовою до подальших процедур догляду.
Міцелярний гель від Babe Laboratorios:
- містить бетаїн, який заспокоює шкіру та усуває подразнення;
- уповільнює вироблення меланіну та вирівнює тон;
- утримує вологу за допомогою гліцерину;
- має гіпоалергенну формулу і може використовуватися для дітей 12+.
IUNIK Calendula Complete Cleansing Oil
Ще один рятівник від чорних цяток та червоної запаленої шкіри. Цей продукт дійсно заспокоює та дуже глибоко очищує пори. Чудово підійшов як мені, так і підлітковій шкірі сестри.
Гідрофільна олія від IUNIK:
- дуже економна. Пляшки на 200 мл пішла тільки за 9-10 місяців регулярного використання;
- має крутий дозатор;
- містить у складі олії насіння соняшника (але цей запах класно перебили і він не такий насичений, як у інших гідрофільних);
- добре зволожує шкіру і підтримує її такою.
А ти знайшла тут знайомий продукт?
Який твій найкращий засіб для зняття макіяжу?
Коментарі (0)