alena.rosee

Флюїд для рівного тону | HILLARY

Всім привіт! 💕

Я правда змінювала думку про цей продукт декілька раз , від нерозуміння і (прищів?!?!) до улюбленця, але давайте по порядку розповім чим сподобався флюїд та з яким засобом була реакція на моїй шкірі 🫧

✨Пакування: гарна упаковка, це картонна коробочка де вказано всю інформацію від виробника та сам флакон , з матового пластику, з чудовим механізмом дозатора, це зручно та гігієнічно 🫧

✨Консистенція: це дійсно крем - флюїд, тобто крем легкої текстури

✨Запах: не інтенсивний , приємний , косметичний

🌿Активні компоненти:

Головним активним компонентом засобу є стабілізована форма вітаміну С – AA2G™. Це L-ascorbic acid 2-glucoside.

Вітамін С високоефективний , так як присутність вітаміну С – 100% біосинтез колагенових волокон. А чим більше колагену, тим міцніша і гладкіша шкіра. Також Вітамін С зменшує швидкість старіння шкіри та є антиоксидантом, пригнічує запалення, спричинене УФ-промінями.

Ефект:

Коли я почала користуватись цим інтенсивним флюїдом, то одразу в моїй доглядові рутині з’явився ще один новий засіб.

При перших користування мені дуже сподобався ефект на обличчі, шкіра мала гарне зволоження та рівний тон, але через декілька днів після початку користування в мене з’явились нетипові для мене запалення на щоках , тобто скажімо такі , яких я ніколи не мала .

Я не одразу зрозуміла від якого засобу така реакція, але така ситуація в мене дійсно вперше за багато років, щоб якийсь доглядовий засіб спровокував саме такі запалення. 🫢

Спочатку я прибрала з доглядової рутини інший засіб, але шкіра залишалась декілька днів у тому стані, потім я перестала користуватись флюїдом.

Через деякий час шкіра моя прийшла в норму і я вирішила все ж таки ризикнути і почала знову користуватись цим флюідом і ніякої побічної реакції вже не було, як я зрозуміла потім то це був конфлікт високого вмісту Вітаміну С в засобі Хілларі та Ретинолу високого % в іншому засобі , для моєї не «товстої» шкіри це виявилось too much коктейль , тому якщо ви хочете по експериментувати з такими поєднаннями, краще спробувати використовувати засоби не таких високих концентрацій.

✨Загалом флюїд має дуже приємну консистенцію: це легкий невагомий крем який гарно розподіляється по шкірі не залишаючи жирного блиску.

Фініш після крему сатиновий.

Він чудово дружить з макіяжем, з праймерами та тональними основами, вони не скачуться та рівномірно наносяться на крем-флюїд.

При використанні декілька тижнів помітно освітлюються плямки від старих прищіків, освітлились сліди від поєднання засобів про які я написала вище, сам тон шкіри більш однорідний.

Пори цей продукт не забиває, навпаки, якщо користуватись ним щоденно то пори більш звужені та чисті.

Загалом засіб мені сподобався, я бачила що існують інші продукти в серії вітамін С і при нагоді обов’язково з ними познайомлюсь 🤩

Моїй шкірі цей засіб сподобався, він дійсно гарно відновлює тон, освітлює , прибирає недосконпрості .

Дякую за увагу 💕