ksnklb

Тонізація шкіри з La Grace

Я люблю різні тоніки у рутині, вони в мене швидко закінчуються, я наношу їх щедро і бачу результат!
До-речі, у тоніка від La Grace доволі непоганий розхід, попри рідку водянисту консистенцію. Я наношу цей тонік і на диск, щоб протерти, і безпосередньо руками, і його потрібно небагато, щоб шкіра була зволоженою.
Одразу додаю щодо консистенції, тонік має блакитний відтінок та яскравий косметичний запах, що не залишається на шкірі. Можливо, чутлива шкіра не оцінить цього, та моя прийняла це нормально.
Отже, тонік дозволяє чудово доочистити шкіру, тонізує її, добре зволожує та готує до подальших етапів догляду. До-речі, якраз з доглядом La Grace я помітила, що мої маленькі шрами від прищів стають менш помітними та розгладженими.
Цей тонік не залишає липкості на шкірі, просто легкий вологий фініш, що швидко вбирається.
Пляшечка зручна, вона зроблена з прозорого пластику, на білій наліпці є вся необхідна інформація. Завдяки блакитному відтінку тонера, продукт виглядає гарно) дозатор- помпа, він зручний, добре видає засіб та не розбризкує його. Об'єм 200мл.
Оскільки, я не змогла знайти текстово склад, то вирішила переписати з пляшечки та додати сюди) загалом, ми бачимо, що у складі є зволожуючі компоненти.
aqua (water), glycerin, propylene glycol, disodium edta, dipropylene gycol, pg-26-buteth-26, alcohol denat, laminaria digitata
extract, parfum (fragrance), triethanolamine, peg-40 hydrogenated castor-oil, methyl diisopropyl propiomamide, iodopropyny| butylcarbamate, methyisohiazolinone, sodium chloride, C142090 (blue )

19 листопада, 2024
ksnklb
19 листопада, 2024