Ідеальне зволоження шкіри в оплювальний сезон
Тандем зволожувальної маски та сироватки від Joko Blend Aqua Glow
Опалювальний сезон сушить навіть жирну/комбіновану шкіру! Я раніше була впевнена, що моєму типу шкіри зайве зволоження не потрібне абсолютно! Але я чомусь пропустила момент, що зволоження - це не жирність шкіри, а насичення її вологою!
Joko Blend Aqua Glow Extra Moisturizing Face Mask
Маска від Joko Blend стала справжнім відкриттям! Вона має приємну гелеву текстуру і відмінний результат! Вона мені навіть чимось нагадує маску від Vichy, але, дівчата, за об'єм та ціну маска від Joko Blend - це справжній скарб, який точно потрібно прихопити на знижках!
Вона має приємний аромат, а після нанесення лишає приємний холодок. Підозрюю, що саме завдяки цьому вона гарно бореться з надмірними набряками на обличчі. Витримує її 7-10 хвилин і ретельно змиваю! Шкіра, наче у дитинки! Така приємна на дотик, насичена вологою і ніби сяє зсередини!
Joko Blend Aqua Glow Extra Moisturizing Face Serum
Після маски використовую й зволожувальну сироватку від Joko Blend. Склад сироватки збагачений натуральним зволожувальним фактором, керамідами, фосфоліпідами, комплексом амінокислот і гіалуроновою кислотою. Вона приємного молочного кольору та має гелеву текстуру. Шкіра стає помітно пружною та зволоженою!
Чудовий тандем для обличчя, який став базою в догляді у період посушливого періоду в квартирі, як увімкнули опалення!
Коментарі (0)