Викидушки !
Дещо зібралось 🫧
Давно я не постила викидушки, а все тому , що просто все викидувала та не ьуло часу ото збирати на фото 🤭
Ось за минулий тиждень якось багато всього закінчилось , тому показую фото 😁
🫧
- Скраб Топ Бьюті - писала по нього допис , він клон tree hut і неймовірно приємний , ароматний , мені сподобався , єдине що без явних масел;
- Byoma сироватка для чистої шкіри - гарна робоча , приємна , використала десь на 2/3 і це для мене нормально , шкіра після неї було свіжа та гарна , але трошки липкувата перший час (треба закрити кремом);
- Lush засіб для миття Білий шоколад і троянди - я без вихваляння скажу , що перепробувала за роки мабуть все зо випускає маска і цей засію один з найкращих , його супер склад , мега аромат та сам вигляд просто шикарні , єдиний мінус: ціна та те що це лімітка , тобто в продажі вже нема 🫢
- Бальзам Тінк Гуава - класний ароматний смачненький 💕
- Гель для душу Versace Dylan purple - як гель бля душу хороший , концентрований , ароматний , шкіру не сушив, залишав легкий фльор, аромат як для гелю мені сподобався , а ось парфуми б такі не хотіла , мені якось простуваті або як поливашка на літо )
- Пінка Джоко - зірка дописів у багатьох, легка , приємна , ефективна 🫧
🫧
Топові та улюблені - два блиски Мейбеллін у відтінках 01 та 04 , є інші такі кольори , тому ці вже відпрацювали своє )))
🫧
100 ml Versace Dylan turquoise- есенція літа та Середземноморських вайбів , класний , дуже сподобався 🌿
Makeup
- Натуралтний тональний - ой це не моє, викинула повним , хоча цього бренду румяна класні)
- Рідкий засіб 3в1 Евелін - купляла колись як тільки з'явився , але не став улюбленим ;
- тіні Глембі - класні , але вх аналог в такому ж пакуванні то Блесс бьюті;
- база ПАТРІСІЯ ЛЕДО - непогана, але не прям вау.