Бальзам від Bless, який тобі не обхідний
Про бальзам-тінт Bless Beauty Jelly Balm💋
Всім привіт!
Впевнена, що кожна з нас чула чи користувалась нашумівшими "желейними" бальзами, тож коли Bless анонсували цю новинку у себе, то питання було лише одне - який відтінок обрати?✨
Запрошую вас до своїх вражень🤍
Милуємось дизайном💋
Просто подивіться, яке нереально ніжне рожеве оформлення продукту✨
Ніби створювали його для Барбі🌸
Також має типовий механізм для таких бальзамів - кнопку, але тут важливо знати, що якщо "наклацати" багато продук ту, то назад ви його не повернете, тож майже на увазі.
Аромат та консистенція💋
- бальзам має легкий аромат ванілі, деякий час відчувається на вустах
- консистенції буду співати оди - легка та желейно-гелева текстура, яка при контакті з губами просто тане, як морозиво на сонечку і при цьому совсім не розтікається
У використанні💋
У мене бальзам у відтінку 05 - Soft Plum
- мега-естетичний дизайн, що його навіть не хочеться випускати з рук, така собі рожева чарівна паличка
- зручний механізм-кнопка, але пам'ятайте про його підступну особливість
- невагома желейна текстура, яка чудово зволожує та доглядає за вашими губками
- якщо оберете для себе цей відтінок, то він стане ідеальним помічником для створення ефекту "зацілованих губ"
- бальзам також можна нашаровувати і регулювати яскравість
- особливістю є те, що це одночасно тінт, який до речі, гарно зарекомендував себе по стійкості
Як виглядає на губах💋
Не знаю, як ви, а я просто в захваті від цього ефекту🤍
Чи рекомендую?💋
Просто біжіть за цим бальзамом і ви точно не пошкодуєте🤍
У колекції достатня кількість відтінків на будь-який смак, від легкого рожевого до стиглого соковитого сливового.
Моя вам щира рекомендація і ваші вуста будуть не просто доглянуті та зволожені, а ще дууже соковит і та привабливі🔥
Дякую кожній за увагу🤍
Коментарі (0)