Покажу на практиці, як працюють патчі
Спойлер: вони таки працюють!)
Для мене такі патчі це обов'язковий SOS-продукт, який завжди має бути про запас. Ці патчі мені сподобались, вони різного розміру, матеріал доволі еластичний, тож кріпиться легко. Якщо є якийсь прищик (і він вже біленький зверху), то патч на ніч його витягує. Або ж можу наліпити зранку - а далі робити макіяж, при цьому можна бути спокійною, адже пил або тональний не потрапить в ранку. Якщо ж запалення ще не дозріло, то мені подобається мастити протизапальними сироватками, а після висихання клеїти патчі, таким чином за гоєння також проходить швидше.
Мені дуже подобається, що можна не замазувати висипання консилером та не комплексувати через їх неестетичний вид - просто клеїмо патчі та йдемо жити життя🙃. Також зручно, коли в одній упаковці є різні формати, адже буває щось маленьке вискочить, але трапляються й більш серйозні трабли, тож великі патчики також згодяться)).
Взагалі я пробувала різні варіанти (але всі від корейських брендів), від супер дешевих Farmstay до дорогих Medi-Peel, і можу сказати, що на мені вони всі працюють, тож не бачу сенсу ганятися за чимось дор оговартісним, тому тепер обираю середній ціновий діапазон, та й все)).
Коментарі (0)