Мініатюра, яку я рекомендую спробувати кожному
Враження від Celimax Derma Nature Fresh Blackhead Jojoba Cleansing Oil
Якщо у вас ще немає міні Celimax, то рекомендую це виправити 😉. Окрім того, що це дуже комфортна гідрофільна олія, що не викликає негативних шкірних реакцій, вона щей дууже економна 💜.
Гідрофільну олію я переважно використовую для змивання spf, і цієї милої мініатюри об'ємом 20мл мені вистачає на дуже багато використань) вона зроблена з товстого пластику, він прозорий, з фіолетовим відтінком. Якщо зняти кришечку, яка доволі добре закручується, то можна побачити, що в цієї міньки є обмежувач, що дозволяє зручно дозувати засіб та запобігає переливанню продукту.
Консистенція олійна, досить рідка, що дозволяє легко розприділити невелику кількість засобу по обличчю. Спочатку я виливаю олійку на руку, розприділяю її по руках, а потім наношу на обличчя, олія залишає власне олійний фініш, який при емульгації з водою утворює рідке біле молочко, що легко змивається водою, а потім залишки я змиваю гелем для вмивання, у результаті шкіра чиста та сяюча.
Олійка прозора, а її запах злегка лимонний.
Навіть при потраплянні на очі, ця олія не викликала негативних реакцій. А ще вона не забиває пори та не викликає прищів, можливо це через порівняно рідку консистенцію, чи просто вдалу формулу.
До-речі, у складі одразу йде Ethylhexyl palmitate, що має певний рівень комедогенності, та у мене все норм з цим, це емолент та емульгатор; ще у складі є олії: бергамоту, олія лімнантесу білого, жожоба, соняшникова, мигдальна, оливкова, олія виноградної кісточки, олія абрикосових кісточок; ще у складі вказаний етиловий спирт, екстракт зеленого чаю, екстракт плодів, відомих як японський перець, екстракт корейської квітки паскви, екстракт лишайника.
Ну і так, олія чудово очищає шкіру без неприємних ефектів, залишаючи шкіру чистою, свіжою та м'якою.
Не знаю, чи дійду до великого формату, адже мініатюра така зручна і її я точно ще повторю).
Коментарі (0)