Hrystja_

LUM кератиновий спрей для волосся

Я завжди користуюся феном, кожен раз після миття голови, навіть літом. А ще дуже часто вирівнюю волоссся. Ну і, коли мені буває нудно, в хід іде плойка.

Тому термозахист мені просто необхідний.

Але ...тут є але, і не все так просто, як мало би бути.

В мене дуже вибагливе волосся, і не всякий продукт йому підійде. Я перепробувала дуже багато термозахистів, але, практично всі вони мені дуже жирнили, склеювали волосся. А ще дуже обтяжували його.

Був період, коли я не користувалася ними взагалі. Просто часто підстригала пошкоджене волоссся.

Ну звісно, це не вихід...тим більше тепер, коли хочу довжини.

Після шампуню і бальзаму LUM, які на моєму волоссі дали фантастичний ефект, вирішила спробувати ще й термозахист.

І тут я зрозуміла, що до нього все було не то.

Перше, що мене вразило, звабило я зачарувало - це запах. Він пахне вишнею...чи "lost cherry". Запах дуже апетитний і звабливий. І ще деякий час його чути на волоссі.

По складу в цього термозахисту все класно: комплекс Sepicap та протеїни пшениці.

На фото волосся з термозахистом, якраз в процесі сушіння.

Спрей мені зовсім не обтяжив волосся, не склеїв і воно швидше не пожирніло. Навпаки, зачіска стала ідеально вкладатися, а саме волосся стало дуже гладеньке і блискуче.

Користуюся тривалий час і бачу тільки позитивні зміни. За цей час я вже висушувала волосся феном безліч разів, потім вирівнювала, і крутила. Кінчики гіршими зовсім не стали, навпаки, досить гладенькі і враження, ніби недавно їх підстригала.

Висновок: для мене це ідеальний термозахист за адекватну ціну. Враховуючи його натуральний і корисний склад, він справді принесе користь від використання.

В мене були набагато дорожчі термозахисти, відомих брендів...і працювали не так, як того я хотіла. Звичайно, все індивідуально...комусь підходить, комусь ні...але я дуже рада, що для свого примхливого волосся я нарешті знайшла ідеальний догляд👌